Kedves Testvérek!

Örömmel és szeretettel hívunk Benneteket a

Mátyásföldi Plébánia IV. Családos Táborába!

 

Velence, 2018. Július 4-8.

Örömmel és szeretettel hívunk Benneteket ebben az évben is közös TÁBORozásra!

Hívjuk a családokat és mindnyájatokat, akik szeretnétek együtt tölteni jó hangulatú, nevetéstől és vidámságtól hangos, közösségi programokkal teli nappalokat és lelki feltöltődéssel járó aktív estéket. A tábor programjait elsősorban gyermekes családokra tervezzük, de várjuk az egyedülállók és idősebbek jelentkezését is, akik a tábor ezen jellegét jó szívvel el tudják fogadni.

A tábor időpontja: 2018. július 4-8. (szerda – vasárnap)

A tábor július 4-én (szerdán) 14-15 óra közötti érkezéssel kezdődik (a szállást 14 órától lehet elfoglalni) és július 8-án (vasárnap) közös ebéddel ér véget.

Helyszíne: Velence, Ifi Szálló (Tópart u. 51.)

https://www.ifiszallo.hu/

 Budapesttől 45 km-re csodaszép környezetben a Velencei-tó partján fekszik, közvetlenül a tóparton, háttérben a hegyekkel. Bár a szálló a tóparton van, biztonságos a gyermekeseknek is: az épület és a nagy árnyas kert teljesen körbekerített. Kimenni csak az állandó portaszolgálaton keresztül lehet.

Utazás egyénileg, illetve egymást segítve telekocsikkal.

Elhelyezés: 4 ágyas szobákban, ami pótágyazható!

Egy lakrészben 2 db 4 ágyas szoba van, közös WC, zuhanyzó, mini konyha hűtőszekrénnyel. Kivel szeretnétek egy lakrészben lenni? Lehet gondolkodni.

Programok lehetőségek:

Hajókirándulás a Szúnyog szigetre, szürke gémet, búbos vöcsköt, danka sirályt is látni. A pákozdi ingókövek: híres Kocka, mely tényleg úgy tűnik, mintha bárki el tudná mozdítani évezredes helyzetéből. A pákozdi 1948-as emlékpark, ahol szinte minden ki- és felpróbálható. A Pákozd-Sukorói arborétum, vadasparkkal és kilátóval, ahonnan az egész Velencei-tavat megcsodálhatjuk. Strandolás.

Jelentkezés:

Kérjük, hogy április 30-ig jelentkezzetek a honlapon keresztül, ezt a nyomtatványt kitöltve!

A Családos Tábor tavaly is jelentős, kb. 680 000 Ft támogatással valósult meg a Plébánia, az Alapítványunk és híveink nagylelkű támogatásából. Mivel családjaink anyagi lehetőségei változóak, ide írjuk a teljes és kedvezményes részvételi költségeket. Kérjük, hogy anyagi okok miatt senki ne maradjon otthon, aki kevesebbet tud rászánni a táborra, jelezze a befizetéskor, minden családot és érdeklődőt nagy szeretettel várunk!!!

Kedvezményes részvételi költség (szállás+étkezés+programok):

Felnőttek:                                                     24.000 Ft

Gyermekek 5. osztálytól:                             12.000 Ft

Gyermekek óvódások  és alsósok:              10.000 Ft.

2 év alatt ingyenes!

A 4. és további gyermekek számára a részvétel ingyenes!

Aki pedig a teljes önköltséget ki tudja fizetni, illetve nagyobb összeggel tudja támogatni a tábort, annak szeretettel köszönjük előre is!

Teljes részvételi költség (szállás+étkezés):    27.720 Ft/felnőtt

18.430 Ft/gyerek

Nagy izgalommal várjuk a jelentkezéseteket:

Márton Atya és Amberboy Rózsa

Budapest, 2018.03.06.

Meghívó Mátyásföldi Plébánia IV. Családos Táborába!