Hirdetések 2018. június 10-én

  1. Köszönjük a múlt vasárnapi Úrnapi körmeneten való imádságos részvételt, valamint az előkészítő, díszítő és segítő testvérek munkáját!
  2. Ma (vasárnap) délután ½ 5-től Ministránsgyűlés.
  3. A héten a gyóntatás: szerdán ¾ 6-tól ¾ 7-ig (Vilmos atya). Pénteken mise előtt ½ 6-tól, majd mise után ½ 8-ig (Márton atya)
  4. A héten a hó 2. csütörtökje lesz, ezért este 7-től 8-ig gitáros dicsőítő szentségimádást tartunk, amire szeretettel várjuk a testvéreket.
  5. Jövő vasárnap a 10-es misén tartjuk a tanévzáró szentmisét, a Te Deum-ot, amiben az elmúlt tanév sok ajándékáért adunk hálát. A hittanosokat elsősorban erre a misére várjuk.
  6. Két hét múlva június 23-án, szombaton plébániai buszos zarándoklatra megyünk Kalocsára. Buszköltség 4.000 Ft. Jelentkezni a sekrestyében lehet 2.000 Ft előleg befizetésével.
  7. Idén is kérjük, hogy aki nagycsaládos vagy rászoruló hittanosaink hittantábori költségeihez hozzá tud járulni anyagilag, adományukat a kórus alatti nagy fa perselybe helyezzék. Jövő vasárnap a misék végén is gyűjtünk. Nagyobb összeget Márton atyának később is lehet adni. Nagyon köszönjük a hittanosok nevében!
Hirdetések – 2018.06.10