Hirdetések 2018. december 23-án

A mai vasárnapon a 1/2 9-es misét Ádám Miklós atya tartja, a mise előtt és alatt gyóntatás lesz a 10 órai mise kezdetéig.

Egyházközségünk minden tagjának kívánok áldott Karácsonyt, a földre születő Megváltó szeretetét!

1. Ma Advent 4. vasárnapja van.

2. Dec. 24-én, hétfőn már nem tartunk reggel roráte misét Cinkotán. A karácsonyi pásztorjátékot du. 3-kor tartjuk templomunkban, idén modern feldolgozásban. A pásztorjáték végén a közel-keleti üldözött keresztények számára gyűjtünk adományt. Este 11-től karácsony éji zenés áhítat a Szt. Cecília vegyeskarral.Templomunkat ½ 11-kor nyitjuk. A zenei áhítat után 24 órakor kezdődik az éjféli szentmise

3. Dec. 25-én, Karácsony napján vasárnapi miserendet tartunk. A ½ 9-es mise után kórusaink karácsonyi énekekkel, kórusművekkel köszöntik a híveket. Dec. 26-án, Karácsony másnapján is vasárnapi miserendet tartunk. A karácsonyi ünnepek rendjét kitettük a faliújságra, de a honlapon is olvasható.

4. Egy hét múlva Szent Család vasárnapja lesz.

5. Dec. 31-én, hétfőn este 6 órakor tartjuk az év végi hálaadó szentmisét. A Közösségi Házban idén is szervezünk szilveszteri mulatságot, amire szeretettel hívjuk a közösségünkhöz tartozókat (felnőtteket, egyedülállókat és családokat gyermekekkel). Batyus bálként mindenki hozzon valami harapni és inni valót. A részvétel korhatár nélküli. Kezdés 8 órakor.

6. A rászoruló családok részére 950 eFt adomány gyűlt össze, amit 30 család között osztunk ki. Hálás köszönet az adományozóknak.

7. Még vásárolható Katolikus Kalendárium, forgathatós és egylapos naptár a sekrestyében.

8. A 2019-es év katolikus újságjaira (Új Ember, Keresztény Élet, Adoremus, Képmás) várjuk az első negyedévi befizetéseket a sekrestyében.

9. Aki még nem rendezte ez évben az önkéntes egyházi hozzájárulását (régebbi nevén egyházi adót), attól kérjük, hogy adományával segítse egyházközségünket. Befizetni a sekrestyében lehet, de csekket is lehet vinni a kórus alatti asztalról.

Hirdetések-2018.12.23