Hirdetések 2019. január 13-án

1. Megrendült szívvel tudatjuk egyházközségünk híveivel és mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Dr. Bátorfi Béla ny. plébános 2019. január 8-án, az esti időben, 88 éves korában elhunyt. 27 éven át volt mátyásföldi plébános (1986-tól 2013-ig). Visszavonulása óta Pestszentlőrinci otthonában élt, egyre fogyatkozó erőben. December 25-én kórházba kellett vinni, ahonnan már a Mennyei Atya örök gondviselésébe térhetett meg. Január 21-én, hétfőn este 18:00 órakor lesz érte bemutatott gyászmise – végakaratának megfelelően – hamvainak jelenlétében a Mátyásföldi Szent József templomban. A mátyásföldi hívek ezen alkalommal is búcsút vehetnek Tőle, egykori szolgálati templomában. A gyászmisét követően a Közösségi Házban fogadást tartunk Béla atya emlékére, amire szeretettel várjuk híveinket. Január 22-én, kedden du. 14:00 órakor lesz a temetése a Pestszentlőrinci temetőben, ahol hozzátartozói is nyugszanak. A temetésre külön busz is indul a templomtól (előreláthatólag 13 órakor), amit az Önkormányzat biztosít, amire viszont csak ezen a hétvégén lehet feliratkozni a misék után a sekrestyében. Telefonon is lehet jelentkezni vasárnap este 19-22 óra között Németh György világi elnöknél (06/20-805-8636 /katolikus flottás/). A jelentkezés lehetősége vasárnap 22.00 órával lezárul.

2. Hétfőn lesz az új esztendőben az első Nyugdíjas Klub de ½ 10-től.

3. A héten a gyóntatás rendje:

– Szerdán este 6-7 óra között (Vilmos atya).

– Pénteken az esti mise előtt ½ 6-tól, és mise után ½ 8-ig.

4. Szombaton a plébánián szervezünk hittanosainknak Ciklus Show és Titkos Küldetés néven felvilágosító programot 5-6. osztályos fiúknak és lányoknak. Jelentkezés vasárnap (ma) estig Fiedlerné Balog Évánál(balogevi@gmail.com).

5. Jövő vasárnap kezdődik az Ökumenikus imahét a keresztények egységéért, amibe templomunk is bekapcsolódik. Az ökumenikus imahét rendjét a faliújságra kitettük. Jelen levélhez is csatoltuk!

6. Két hét múlva, jan. 27-én a vasárnap esti misén Sillye Jenő és zenekara szolgál, a mise után pedig jótékonysági koncertet ad a Dzsemborira induló cserkészeink javára.

7. A katolikus újságokra (Új Ember, Keresztény Élet, Adoremus, Képmás) várjuk a 2019. évre az első negyedévi befizetéseket a sekrestyében. Kérünk jelzést a megrendelés változásáról is (lemondás, új rendelés).

Hirdetések – 2019.01.13