Hirdetések 2019. október 27-én

1. Pénteken (nov.1.) Mindenszentek Főünnepe, parancsolt ünnep! Templomunkban délelőtt 10-kor és este 6-kor tartunk szentmisét. Az esti mise Egyházközségünk elhunyt papjaiért lesz. A Cinkotai temetőben délután 3-kor lesz a halottakért mise a ravatalozónál. Ez a nap egyben elsőpéntek. Mivel az esti mise után a liturgikus rend szerint a halottakért való könyörgések következnek, a Jézus Szíve litániát a mise előtt énekeljük 17.45-től.

2. Szombaton (nov. 2.)
Halottak napja. Az előírás szerint este 6-kor Halottak napi misét tartunk a vasárnapi előesti mise helyett.

3. Péntektől vasárnapig (nov. 1-3.) felsős minitáborba megyünk Zsámbékra. Még lehet rá jelentkezni.

4. A héten a gyóntatás rendje: szerdán este 6-tól 7-ig; pénteken a mise után ½ 8-ig.

5. Jövő vasárnap este 6-kor cserkész csapatmise! Előtte ministránspróba ½ 5-től a következő vasárnapi bérmálkozási misére.

6. Megjelent a NEKtár II/3-as őszi száma. Vigyünk belőle és olvassuk.

7. Október utolsó hetében is közösen imádkozzuk a Rózsafüzért. Kedden és csütörtökön a reggeli misék után; szerdán az esti mise előtt, fél 6-kor kezdjük.

8. 2016-ban kezdtük frissíteni az egyházközségi tagnyilvántartást. Sokan töltöttek ki akkoradatlapokat. Azóta 3 év telt el. Kérjük, hogy aki még nem töltött ki ilyet,
lehetőleg tegye meg (18 év fölött, külön férj és feleség). Adatlapokat a kórus alatt találtok. Leadni a sekrestyében vagy a plébánián lehet.

9. A világvallások XX.sz-i változásairól tanulságos párperces videó-statisztika látható a neten. Érdemes megnézni! Együtt értelmezendő a legnépesebb országok népességének alakulásával https://youtu.be/_rZwnJ1cE1s https://www.youtube.com/watch?v=eQ3DmdduyyQ

Hirdetések – 2019.10.27