Augusztus 29-én, vasárnap este lezárják a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra az online regisztrációs lehetőséget! Addig még regisztrálhatunk!

A NEK több programján, szentmiséin regisztráció nélkül is részt lehet venni (csupán odamenni), de akkor csak a leghátsó, nyitott szektorokba engednek majd be.

 

A miséken a zárt szektorokban és a NEK programjain való részvétel regisztrációköteles! Aki még nem hozta létre online felhasználói fiókját, mihamarabb regisztráljon a következő oldalon: https://registration-iec2020.hu/

Mindenkit arra kérünk, hogy Egyéni regisztrációval végezze el online bejelentkezését, mert csak így lehet több csoporthoz is csatlakozni, vagy részt venni a Hungexpo területén megrendezésre kerülő díjköteles rendezvényeken!

A regisztrációhoz videós segítség itt tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?v=4KYkfz6VL80&t=12s

Aki családosan, azaz gyermekkel szeretne részt venni, az Csoportos regisztrációval veheti fel gyermekét a családi csoportjába. Ehhez segítő videó itt látható:

https://www.youtube.com/watch?v=rhzmUSHb8Es

Ha elkészült a felhasználói fiók, abba belépve a „Csoportok” menüpontban lehet csatlakozni a plébániai csoportunkhoz, melynek azonosítója: IEC-9H8M (Mátyásföldi Szent József Plébánia). A plébániai csoporthoz csatlakozás azt jelenti, hogy egy szektorba kapjuk a jegyet, és aki szeretne, azzal együtt is megyünk oda.

Természetesen nem kötelező a plébániai csoporthoz csatlakozni, a NEK bármely rendezvényén saját elgondolás, szervezés szerint is részt lehet venni.

 

A kiemelt három szentmisén veszünk részt plébániai csoporttal.

Nyitómise – 2021. szeptember 5., Hősök tere:

12:30 – kapunyitás

13:30 – felvezető program

15:00 – ünnepélyes megnyitó

16:00 – szentmise

Csoportos gyülekezés és indulás: 13:00 Örs vezér tere – BKK jegypénztár („gomba”)

 

Szentmise + gyertyás körmenet – 2021. szeptember 11., Kossuth tér:

14:00 – kapunyitás

14:30 – felvezető program

17:00 – szentmise és gyertyás körmenet (21.00 óráig)

Csoportos gyülekezés és indulás: 15:00 Örs vezér tere – BKK jegypénztár („gomba”)

 

Zárómise Ferenc pápával– 2021. szeptember 12., Hősök tere

6:00 – kapunyitás

9:00 – felvezető program

10:30 körül – a Szentatya pápamobilon üdvözli a téren és a közeli szektorokban lévőket

11:30 – szentmise

Csoportos gyülekezés és indulás: 08:30 Örs vezér tere – BKK jegypénztár („gomba”)

 

A helyszínre tömegközlekedéssel jutunk el. Aki velünk szeretne jönni, a jelölt találkozási helyre pontosan érkezzen!

 

Ezek a misék ingyenesek, de JEGYET KELL VÁLTANI rájuk! A felhasználói fiókba való belépést követően a Programok menüpontra kattintva megjelenik a programtáblázat, majd a Jegyvásárlás gombra kattintva lehet kiválasztani azokat az eseményeket (miséket), melyen szeretnénk részt venni!

Egyéni regisztrációval plébániai csoportunkhoz eddig közel 200 fő csatlakozott.

A Hungexpo területén lévő rendezvényeke augusztus 29-ig lehet elővételben jegyeket vásárolni, ezután már csak személyes jegyvásárlásra lesz lehetőség a helyszínen.

Programokról bővebben: https://www.iec2020.hu/hu/program

 

Ezek a szentmisék több órás események, de ülőhelyeket a szervezők nem tudnak biztosítani, ezért javasoljuk, hogy ha erre szükségetek van, hozzatok saját, kisméretű összecsukható széket, melyek bevihetőek.

A szentmiséken számos kivetítővel és hangszóróval biztosítják, hogy az oltártól távolabb elhelyezkedő szektorokban is jól követhető legyen a liturgia. A szentmisék latin szövegének magyar nyelvű fordítása az FM 96,4 frekvencián lesz elérhető, a magatokkal hozott kisrádión vagy okostelefonon (fülhallgatóval!)

Minden szektoron belül elérhetőek lesznek mobil WC-k.

 

Jegyek, beléptetés:

  • A QR-kódos belépőjegyek kiküldését az online regisztráció augusztus 29-i lezárását követően kezdik meg e-mailben azoknak, akik egyénileg regisztráltak. A jegyek az online regisztrációs fiókokból is letölthetők lesznek. Ezt ki kell nyomtatni és a szektor beléptetőkapunál megmutatni. Akik a kórus alá kitett űrlapot kitöltve jelentkeztek, és akiket így Lévai Ádám regisztrált, azok tőle kapják meg a jegyet.
  • A szervezők kérik, hogy a szentmisék kezdete előtt legalább 2 órával érkezzenek meg a helyszínre, hogy a beléptetés, biztonsági ellenőrzés elvégezhető legyen. A szentmisék kezdete előtti 2,5 órában kulturális program segíti az eseményre való ráhangolódást, a várakozás idejének eltöltését.

 

Bármely kérdés esetén keressétek plébániai csoportfelelősünket, Lévai Ádámot, aki szívesen segít.

Elérhetőségei: E-mail: levaiadam@gmail.com / Mobil: 30 / 250 3647

De engem is kereshettek!

Áldott készületet és részvételt!

Márton atya

Információk – Eucharisztikus Kongresszus