Megmozdul Magyarország és egyre többen a világ nemzetei közül is.

Már tizennégy országból jelentkeztek a november 24-i szentségimádásra, ami Krisztus Király főünnepének előestéjén lesz. A szervezők célja, hogy együtt dicsőítsük Krisztust és meghaladjuk a 30 000-es résztvevői létszámot, tehát többen legyünk, mint tavaly ilyenkor.

Ahogy a felhívás hirdeti: „Jézus Krisztus a kezdet és a vég, az Alfa és az Omega, a világmindenség Királya, aki jelen van az Oltáriszentségben. Őt fogjuk dicsőíteni az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson 2020-ban Budapesten. Erre az ünnepre készülve 2018. november 24-én, Krisztus Király előestéjén ismét világméretű szentségimádásra hívunk mindenkit. Egy éve harmincezren imádkoztunk 18 országban, 840 helyszínen. Ha Jézus a Te Királyod is, akkor tarts velünk! Segíts a szentségimádás létrejöttében a plébániádon, közösségedben, és jelentkezz a corpusdomini.iec2020.hu oldalon, vagy csatlakozz ugyanitt egy helyszínhez.”
Fontos, hogy minden résztvevő jelentkezzen a weboldalon! Így látjuk, hogy mennyien imádkozunk együtt. A jelentkezések által tud bővülni a szentségimádási helyszínek száma is. Ne felejtsük el értesíteni külföldön élő barátainkat, ismerőseinket! Mindezidáig csatlakoztak már Kazahsztánból, Kanadából, Belgiumból, Törökországból és persze közel 1000-en Magyarországról. Fábry Kornél, a NEK Általános Titkárságának vezetője  
videós üzenetben biztat mindenkit a közös szentségimádásban való részvételre: „Bízunk benne, hogy veled együtt idén még többen fogjuk együtt imádni a világmindenség Királyát, Jézust.”

Krisztus az Alfa és az Omega