Kedves Testvérek!

Vasárnap láttátok, hogy zajlanak az ólomüvegablak helyreállítás munkálatai a templomban. A héten az eddigieknél is nagyobb koszolást okoztak a munkálatok.

Több mint 10 zsáknyi sittet, levert vakolatot kellett összeszedni az ablakok alatt. De az igazán nagy feladat a szálló por lerakódása mindenütt. A templomban ugyan majdnem mindent takarófólia alá csomagoltunk (nem csak azt a néhány dolgot, amit vasárnap láttatok…), de a padlózaton kívül rengeteg apróbb és nagyobb részlet, tereptárgy van, amit nem lehetett letakarni, pl. stáció, oszlop-aljzatok, stb., amin ül a por.

Ezért kérünk benneteket, hogy minél többen jöjjetek takarítani szombaton (október. 28.) du. 1/2 3-tól. Ekkorra van tervezve a koszolós-porolós munkák befejezése. Az összes takarófóliát is leszedjük már. Aki tud, hozhat portörlő kendőt, akár porszívó is jól jöhet még.

Az üvegablakok persze csak a jövő héten lesznek berakva (az állványzat is marad a templomban), de azok már koszolás-mentesen az előkészített vaskeretbe lesznek behelyezve.

Most is kérünk benneteket, hogy jelezzétek Pacor Istvánnak (Tel: 06-30/701-0893) a tervezett jövetelt, hogy átláthassa a munkaerőt.

Előre is nagyon köszönjük a segítségeteket!

Márton atya

Templomtakarítás – 2017.10.28