Hirdetések 2017. szeptember 17-én

  1. Megkezdődtek a plébániai hittanok. Továbbra is lehet csatlakozni a csoportokhoz. A hittancsoportok rendje a faliújságon és a honlapon látható.
  2. Ma a Közösségi Házban méz- szörp- és pirospaprika vásár 8-tól ½ 12-ig.
  3. Ma vasárnap tartjuk az első ministránsgyűlést du. 4-től. Ez egyben az új ministránsok toborzója is. Várjuk a fiúkat 1. osztályos kortól, akik szívesen bekapcsolódnának a ministránsok csapatába.
  4. Pénteken indul újra az Ifjúházas Közösség, ahová hívjuk az eddigi résztvevők mellett az újonnan bekapcsolódó házasokat. Este 8-tól 10 ig tart a Közösségi ház 1. emeletén.
  5. Jövő héten Szentírás vasárnapja lesz.
  6. Két hét múlva (okt. 1.) vasárnap évkezdő Egyházközségi Napot szervezünk. A 10 órai misét követően mindenkit hívunk, családokat, időseket, gyermekeket, hogy közösségben legyünk. A Közösségi Házban és a kertben gyermek- és felnőtt programok, közös bográcsos ebédre és színdarab lesz délutánig. Kérjük, arra a vasárnapra ne tervezzetek otthoni ebédet.
  7. Október 2-án ismét Alpha kurzust indítunk a Plébánián. Ha van a környezetedben, aki nem hívő, nem gyakorolja a vallását, keresi a helyét vagy új tagja a közösségünknek, és érdekelheti őt keresztény hitünk bemutatása egy 12 előadásból álló kurzuson, vacsorával és beszélgetésekkel, szeretettel várjuk! Szórólap a karzat alatt. De imádkozhatsz is naponta az induló Alpháért (találsz egy rövid imát a karzat alatt). Várjuk azokat is, akik kapcsolódnának a Plébánia Alpha csapatához teríteni, a konyhában segíteni, vagy egy-egy alkalomra főzni. Jelentkezni a plébánián vagy Szabó Szilárdné, Jutkánál (30/900-3454).
  8. Cserkészcsapatunk 1. osztályos gyermekeket toboroz a Farkaskölykök közé, 2-3. osztályból kiscserkésznek. További info a csapat honlapján: kalazanti.cserkesz.hu/toborzas/ Személyesen: Németh-Nagy Melindánál vagy Kovács Adorjánnál.
  9. Mai naptól templomunkban is útjára indul a NAMI! Minden vasárnapra készül egy kis hittanos rejtvény, ami az elhangzó evangéliummal vagy ünneppel kapcsolatos (Na mi?). Ezek a hátsó padra vannak kitéve, és kitöltve aznap vagy a következő vasárnapig lehet leadni névvel a mellette lévő dobozba. Félévente értékes nyereményeket lehet nyerni az így összegyűjtött pontokkal.
Heti hirdetések – 2017.09.17