Heti hirdetések – 2017.09.10

  1. Megkezdődtek a plébániai hittanok. Hétfőn du. 5-től a most ősszel bérmálkozó ifi csoport hittanja lesz. Kedden du. 5-től a 2. osztályos csoportba várjuk azokat, akik megkezdik az elsőáldozásra készülésüket. Kedden este ½ 7-kor indul az Istenkeresők csoportja. Szintén kedden indul egy új nagyifjúsági csoport este 7-től, aminek a Sóderparti nevet adtuk. Ide a 16 év fölötti ifjúságot hívjuk, amelyet Krepler István hitoktatónk vezet. Múlt héten már megkezdődtek Papp Kati 7-8. osztályos hittancsoportja csütörtökön ½ 5-től és Fiedler Éva néni csoportjai pénteken a 3-6. osztályosoknak.
  2. Hétfőn lesz a Nyugdíjas Klub első összejövetele délelőtt ½ 10-től a Közösségi Házban. Szeretettel hívjuk a régebbi tagokat és az új testvéreket is. ½ 10-től ½ 12-ig szokott tartani az összejövetel.
  3. Pénteken este 7-től a felnőtt plébániai csoportjaink tagjait hívjuk egy közös évkezdő szalonnasütésre, piknikre a plébánia kertjébe.
  4. Az Ars Sacra hét keretében szeptember 16-án, a szombat esti mise után 7-kor a Bárdos Kórus ad koncertet templomunkban. Plakát a faliújságon. Szórólapot a műsorral a kórus alól vihettek.
  5. Jövő vasárnap a Közösségi Házban méz- szörp- és pirospaprika vásár lesz ½ 10-től 12-ig.
  6. Jövő vasárnap tartjuk az első ministránsgyűlést du. 4-től. Ez egyben az új ministránsok toborzója is lesz. Várjuk a fiúkat az 1. osztályos kortól, akik szívesen bekapcsolódnának a ministránsok csapatába.
  7. Cserkészcsapatunk első osztályba lépő gyermekeket toboroz, akik a Farkaskölyök rendszer tagjai lehetnek, illetve a második-harmadikos alsós évfolyamokból is várunk jelentkezőket. További információ az interneten: kalazanti.cserkesz.hu/toborzas/ facebook.com/kalazanti Személyesen: Németh-Nagy Melindánál vagy Kovács Adorjánnál.
  8. Október 2-án ismét Alpha kurzust indítunk a Plébánián. Ha van a környezetedben, aki nem hívő, nem gyakorolja a vallását, keresi a helyét vagy új tagja a közösségünknek, és érdekelheti őt keresztény hitünk bemutatása egy 12 előadásból álló kurzuson, vacsorával és beszélgetésekkel, szeretettel várjuk! Vigyetek a szórólapunkból a karzat alatti asztalról (amit a jelen levélhez is csatolok). Honlapunkon bővebb információ! Ha nem tudsz senkit elhívni, akkor is segíthetsz: Naponta imádkozz az induló Alpháért, a jelentkezőkért és az egész Alpha-csapatért (találsz egy rövid imát a karzat alatt). Várjuk azokat is, akik szívesen szolgálnának velünk, kapcsolódnának a Plébánia Alpha csapatához teríteni, a konyhában segíteni, vagy egy-egy alkalomra főzni. Jelentkezni a plébánián vagy Szabó Szilárdné, Jutkánál lehet (30/900-3454).
  9. Szeretettel ajánlom a 12 alkalomból álló Adorációs Iskolát, amelyet hétfő esténként tartanak szeptember 11-től december 4-ig a Városmajori Jézus Szíve Templomban. Kezdés 18 órakor szentmisével. Lesz énektanulás, előadás (pl. gyakorlati segítség a szentségimádáshoz), szentségimádás, testvéri együttlét. A jelentkezési határidő ugyan lejárt, de talán még be lehet kapcsolódni. Szervezi az Eucharisztikus Kongresszus Titkársága. Bővebb infó: http://www.iec2020.hu/l/adoracios-iskola/
Heti hirdetések – 2017.09.10