Hirdetések 2017. október 22-én

  1. Októberben Rózsafüzért imádkozunk hétköznapokon a reggeli szentmisék után, és az esti szentmisék előtt (½ 6-tól).
  2. Ma vasárnap, az esti misében lesz a bérmálásra készülők kiválasztási rítusa. Ez egyben a Missziós vasárnap is, ezért a missziók számára lesz a gyűjtés.
  3. Október 23-án, hétfőn de. 10 órakor a Déli Harangszó Baráti Kör szervezésében 1956. hőseire emlékezünk a gyönyörűen megújult Mátyásföldi országzászlónál, a Pilóta utcai hősi emlékműnél. Ünnepi beszédet mond Molnár V. József, a XVI. kerület díszpolgára. A jelent Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselőnk, a jövőt Gueth Ádám ifjútörténész gondolatai tükrözik.
  4. Hétfőn az ünnepnap miatt a Nyugdíjas Klub elmarad.
  5. Szerdán az esti mise után a Közösségi Házban egy órás filmvetítést hirdetünk az Eucharistia csodáiról.
  6. Két hét múlva, november 3-5. között alsó tagozatos minitábor lesz.
  7. Aki szeretné, hogy 2. osztályos gyermeke a mi templomunkban elsőáldozó legyen, szeretettel várjuk. Bekapcsolódhat a hittanórákba kedden du. 5-6 ig a Közösségi Házban.
  8. Ismételten tájékoztatjuk a testvéreket, hogy plébániánk honlapja teljesen megújult, és a http://matyasfoldi-plebania.hu/ címen érhető el. A régi honlapról linkkel is megtalálható.
  9. Továbbra is lehet adományokkal támogatni a Közösségi Házért Alapítványunkat. Bankszámlaszámunk honlapunkon megtalálható, befizetési csekk a kórus alatti asztalkán található, készpénzes befizetés a sekrestyében lehetséges.
  10. Kérjük az Őrangyalokat, akiknek az elsőáldozók köszönőlevelet írtak, hogy a sekrestyében vegyék át levelüket!
Hirdetések – 2017.10.22