Hirdetések 2017. szeptember 24-én

  1. Ma Szentírás vasárnapja van. A sekrestyében kedvezménnyel lehet teljes Bibliát (2500 Ft) és Újszövetséget (1400 Ft) vásárolni.
  2. Hétfőn ½ 10-től Nyugdíjas Klubba várjuk mindazokat, akik eddig részt vettek összejöveteleinken és új tagokat is hívunk.
  3. Szerdán indul újra a Felnőtt Bibliaóra ¾ 7-től, amit Radnóti Mária szociális testvér tart.
  4. Pénteken indul újra a Családi kör csoport, amit Kovácsné Lang Klári vezet. Ez este 8-tól 10-ig van a Közösségi Ház első emeletén.
  5. Jövő héten (okt. 1.) vasárnap évkezdő Egyházközségi Napot szervezünk. A 10 órai misét követően mindenkit hívunk, családokat, egyedülállókat, fiatalokat, középkorúakat, időseket, gyermekeket, hogy mindannyian együtt közösségben legyünk. A Közösségi Házban és a kertben gyermek- és felnőtt programok, közös bográcsos ebéd és színdarab lesz délutánig. Kérjük, erre a vasárnapra ne tervezzetek otthoni ebédet. Akik a reggeli vagy esti misére jönnek, azokat is várjuk 11 órától! Kérjük, hogy üdítőt és süteményeket hozzatok.
  6. Október 2-án ismét Alpha kurzust indítunk a Plébánián. Ha van a környezetedben, aki nem hívő, nem gyakorolja a vallását, keresi a helyét vagy új tagja a közösségünknek, hívd el és vigyél szórólapot a karzat alól. Az Alpha 12 hétfő este 7-től 10-ig, ahol keresztény hitünket mutatjuk be előadással és beszélgetésekkel, vacsora keretében. Várjuk azokat is, akik kapcsolódnának a Plébánia Alpha csapatához teríteni, a konyhában segíteni, vagy egy-egy alkalomra főzni. Jelentkezni a plébánián vagy Szabó Szilárdné, Jutkánál (30/900-3454)
  7. Templomunkban is útjára indult a NAMI! Minden vasárnapra készül egy kis hittanos rejtvény, ami az elhangzó evangéliummal vagy ünneppel kapcsolatos (Na mi?). Ezek a hátsó padra vannak kitéve, és kitöltve aznap vagy a következő vasárnapig lehet a mellette lévő dobozba leadni névvel, amit összesítünk. Félévente értékes nyereményeket lehet nyerni az így összegyűjtött pontokkal. A célkorosztály az alsó tagozat.
  8. Kérjük a katolikus újságok IV. negyedévi befizetését, új megrendelését, esetleges lemondását a mai naptól. (Új Ember, Keresztény élet, Adoremus, Képmás)
Heti hirdetések – 2017.09.24