Hirdetések 2017. november 19-én

  1. 1. Ma van Szent Erzsébet ünnepe. A miséken a Katolikus Karitász javára gyűjtünk, és Szent Erzsébet-kenyereket áldunk meg és adunk a híveknek.
  2. Ma (vasárnap) du. ½ 5-től ministráns-gyűlést tartunk a templomban.
  3. Hétfőn délelőtt ½ 10-től Nyugdíjas Klub lesz.
  4. Az Eucharisztikus Kongresszus Titkárságának felhívására egyórás szentségimádást tartunk Magyarország majd minden templomában. Egy időben, együtt imádkozunk, de különböző helyszíneken. Ennek keretében hívunk templomunkba november 25-én, szombaton, Krisztus Király főünnepének előestéjén du. 5-től 6-ig gitáros dicsőítő szentségimádásra. Mivel ennek „demonstratív” célja is van, kérjük, hogy a https://krisztuskiraly.iec2020.hu/#/jelentkezes/141 linken regisztráljátok részvételeteket! Akinek nincsen internet hozzáférése, az a kórus alatti asztalon talál jelentkezési lapot, ahol feliratkozhat.
  5. Jövő vasárnap Krisztus Király ünnepe, az egyházi liturgikus év utolsó vasárnapja. Ezen a napon az esti mise egyben Cserkészcsapatunk csapatmiséje is lesz.
  6. A karácsonyi pásztorjátékhoz szereplőket keresünk. A jelentkezők nov. 26-án, vasárnap személyesen keressék Bodócs Dórit a 10-es és az esti 6-os mise után a kápolnában.
Hirdetések – 2017.11.19