Hirdetések 2018. március 4-én

  1. Csütörtökön, március 8-án este 7-től 8-ig dicsőítő szentségimádásra várjuk a testvéreket.
  2. Pénteken a keresztút 17:20 perckor kezdődik.
  3. A héten szerdán lesz gyóntatás ¾ 6-tól ¾ 7-ig (Vilmos atya), és pénteken délután 5-től 6-ig és a szentmise után ½ 8-ig (Márton atya).
  4. Jövő vasárnap, március 11-én kiszolgáltatjuk a betegek szentségét a ½ 9-es és a 10-es misék után az idős vagy beteg testvéreknek, akik felkészülten kérik. Kérjük, hogy iratkozzatok fel erre a kórus alatti kihelyezett ívre. Egyben kérjük az autós testvéreket, hogy segítsenek a nehezen mozgó időseknek a templomba jutáshoz.
  5. A nagyböjti hetekben szívesen meglátogatom a lakáshoz kötött betegeket is, hogy húsvéti szentgyónásukat elvégezzék és megáldozzanak. Jelezzétek, kihez menjek el!
  6. Jövő vasárnap délután ½ 5-kor ministráns gyűlésre várjuk a ministránsokat.
  7. Ugyancsak jövő vasárnap az esti 6 órai szentmisén Pipó József gitáros zenekara fog szolgálni, majd a mise után Pipó József: Keresztút-ját adják elő.
  8. A közép-pesti plébániák NEK-es küldöttei egy közös nyomtatott újságot indítottak el, melynek középpontjában az Eucharisztia és a 2020-as NEK kongresszusra való felkészülés áll. A negyedévente megjelenő újságban minden korosztály számára találhatók olvasnivalók, gyerek rejtvénytől a mélyebb teológiai tartalmakig. Az újság ingyenesen elvihető a karzat alól. Hamarosan a plébánia honlapjáról is letölthető lesz az újság első száma.
  9. Nagyböjti tartós élelmiszergyűjtés kezdődik a rászorulók részére. Az adományokat március 25-ig lehet leadni a sekrestyében.
  10. A Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011
Hirdetések – 2018.03.04