Hirdetések 2018. április 22-én

  1. Ma Jó Pásztor vasárnapján papi hivatásokért imádkozunk. Plébániánk vendége Kovács Attila Balázs III. éves papnövendék az Esztergomi Szemináriumból, aki a szentmiséken prédikál. A mai napon az esztergomi papnövendékek számára gyűjtünk. Az adományokat a kórus alatt középen lévő fa perselybe kérjük dobni.
  2. Ma vasárnap délután fél 5-től ministráns gyűlés lesz.
  3. Hétfőn ½ 10-től Nyugdíjas Klub a Közösségi Házban.
  4. Csütörtökön este 7-től Alpha Klub lesz az Alphát végzettek számára
  5. Gyóntatás rendje a héten: Szerdán este ¾ 6-tól ¾ 7-ig.
  6. Kitettük a kórus alá az elsőáldozásra készülő hittanosaink tablóját. Minden kép alatt látható egy üres rubrika, ahová felírhatja a nevét az, aki vállalja hogy az októberi elsőáldozásig minden nap egy rövid imát mond a választott hittanosért.
  7. Előre hirdetjük, hogy május 11-13. hétvégéjén felső tagozatos minitáborba, hittanos hétvégére megyünk Pilisszentivánra. Információs és jelentkezési lapok a kórus alatt találhatók.
  8. A Mátyásföldi Plébánia IV. Családos Tábora 2018. július 4-8. között lesz Velencén, ahogy már korábban hirdettük. Kérjük minden jelentkezőtől, hogy a Plébánia honlapján ONLINE tegye meg a jelentkezését. Azoktól is ezt kérjük újból, akik már emailben elküldték a kitöltött jelentkezési lapjukat.

 

Hirdetések – 2018.04.22