Hirdetések 2018. május 13-án

  1. Jövő vasárnap, Pünkösdvasárnapon tartjuk a Plébániai Majálist a 10 órai misét követően (11-16 óráig), amire közösségünk minden tagját várjuk, közös bográcsos ebéddel és színes programokkal. Lesz bábszínház is a gyerekeknek. Arra a vasárnapra ne tervezzünk mást.
  2. Pünkösdhétfőn templomunkban reggel ½ 9-kor tartunk szentmisét! Ezen a napon lesz a hagyományos egyházmegyei majális, a Karizmák Ünnepe Máriaremetén, a kegytemplom parkjában. Kezdés 9-kor, ünnepi szentmise délután 2-kor. Az ünnep keretében Egyházmegyei Ministránstalálkozó lesz. A ministránsokat családjukkal együtt várjuk. Plakát a faliújságon. A színes programokról részletek a honlapon: http://kim.katolikus.net/wordpress/meghivo/
  1. Két hét múlva szombaton, május 26-án Élő Rózsafüzér zarándoklat Budapest körül. Plakát az előtérben és szórólap a kórus alatti asztalon.
  2. A héten a gyóntatás szerdán este ¾ 6-tól ¾ 7-ig, és pénteken az esti mise után ½ 8-ig.
  3. Krepler István hitoktató hirdeti, hogy a Sóderparti a tanév végeztével is folytatódik júliusban. Keddenként este 7-9 óra között a 16-25 éves ifjúsággal beszélget Istenről, hitről, vallásról, életről. Várja a kérdéseket, hozzászólásokat.
  4. A templom körüli gyep megerősítésére munkálatok kezdődtek, és fűmagot is vetettünk, ezért kordonnal elkerítettük. Kérjük a kisgyermekes szülőket, hogy a kicsiket ne engedjék a gyepre. Szintén folytatólagosan kérjük, hogy a szülők ne engedjék a gyermekeknek, hogy a templom körüli kulé-kavicsokat a gyepre dobálják, ami gyakran előfordul. Sőt (a fű megerősödése után majd), lehet őket éppen arra kérni, hogy szedjék össze és vigyék vissza a kavicsokat, amik a gyepkarbantartó gépeket károsítják.
Hirdetések – 2018.05.13