Hirdetések 2018. május 20-án

  1. Ma Pünkösdvasárnapon tartjuk a Plébániai Majálist a 10 órai misét követően (11-16 óráig), amire közösségünk minden tagját várjuk, közös bográcsos ebéddel és színes programokkal. Lesz kézműves-foglalkozás, bábszínház is a gyerekeknek.
  2. Pünkösdhétfőn templomunkban reggel ½ 9-kor tartunk szentmisét! Ezen a napon lesz a hagyományos egyházmegyei majális, a Karizmák Ünnepe Máriaremetén, a kegytemplom parkjában. Kezdés 9-kor, ünnepi szentmise délután 2-kor. Az ünnep keretében Egyházmegyei Ministránstalálkozó lesz. A ministránsokat családjukkal együtt várjuk. Plakát a faliújságon. A színes programokról részletek a honlapon:

http://kim.katolikus.net/wordpress/meghivo/

  1. Pünkösdhétfőn a Nyugdíjas Klub elmarad.
  2. Szombaton, május 26-án Élő Rózsafüzér zarándoklat lesz Budapest körül. A minket érintő 9. szakasz a Rákoskeresztúri templomtól indul 9 órakor. Délben érkeznek a Cinkotai templomhoz, ahonnan 13 órakor indulnak tovább. Plakát az előtérben és szórólap a kórus alatti asztalon. A részletekről és csatlakozási lehetőségekről:

http://elorozsafuzer.hu/uploads/site_elorozsafuzer/pages/images/galeriak/B5_k%C3%B6z%C3%B6s_2018.jpg

  1. Jövő vasárnap lesz délután az elsőáldozásra készülő hittanosaink első szentgyónása. Imádkozzunk értük!
  2. A héten a gyóntatás szerdán este ¾ 6-tól ¾ 7-ig, és pénteken az esti mise után ¼ 8-ig.
  3. Két hét múlva szombaton (jún. 2.) a 18 órai misén a Mogyoródi templom kórusa szolgál. Vezényel Jakab László kántor. Utána közös egyházzenei áhítat a mi kórusainkkal.
  4. A templom körüli gyep megerősítésére munkálatok kezdődtek, és fűmagot is vetettünk, ezért kordonnal elkerítettük. Kérjük a kisgyermekes szülőket, hogy a kicsiket ne engedjék a gyepre. Szintén folytatólagosan kérjük, hogy a szülők ne engedjék a gyermekeknek, hogy a templom körüli kulé-kavicsokat a gyepre dobálják, ami gyakran előfordul. Sőt (a fű megerősödése után majd), lehet őket éppen arra kérni, hogy szedjék össze és vigyék vissza a kavicsokat, amik a gyepkarbantartó gépeket károsítják.
  5. Megjelent a NekTár c. újság 2. száma a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való felkészülés jegyében. A honlapunkon is olvasható lesz. A kórus alatti asztalokról vigyünk és olvassuk.
Hirdetések – 2018.05.20