Hirdetések 2018. június 17-én

  1. Ma vasárnap a 10-es misén tartjuk a tanévzáró szentmisét, a Te Deum-ot, amiben az elmúlt tanév sok ajándékáért adunk hálát. A hittanosokat elsősorban erre a misére várjuk.
  2. Hétfőn a nyári szünet előtti utolsó Nyugdíjas Klub lesz ½ 10-től a Közösségi Házban.
  3. Hétfőtől péntekig (Június 18-22.) hittanos napközis tábor lesz a plébániai Közösségi Házban az iskolai hittanosok részére.
  4. A héten a gyóntatás: szerdán ¾ 6-tól ¾ 7-ig (Vilmos atya), Pénteken az esti mise után ½ 8-ig (Márton atya).
  5. Szombaton június 23-án, plébániai buszos zarándoklatra megyünk Kalocsára, ahol a felújított főszékesegyházat, az érseki múzeumot és a könyvtárat látogatjuk meg. Még vannak szabad helyek, lehet jelentkezni! Buszköltség 4.000 Ft. Jelentkezni a sekrestyében lehet 2.000 Ft előleg befizetésével. Indulás reggel 7 órakor a templom mellől. Hideg élelmet mindenki hozzon magával. (A komplex múzeumi belépő 1.500 Ft/nyugdíjas vagy 2.500 Ft/felnőtt.) Hazaérkezni este 7-re fogunk.
  6. Idén is kérjük, hogy aki nagycsaládos vagy rászoruló hittanosaink hittantábori költségeihez hozzá tud járulni anyagilag, adományukat a kórus alatti nagy fa perselybe helyezzék. A mai vasárnapon a misék végén is gyűjtünk. Nagyobb összeget Márton atyának később is lehet adni. Nagyon köszönjük a hittanosok nevében!
Hirdetések – 2018.06.17