Hirdetések 2018. augusztus 19-én

  1. Gyóntatás a héten: szerdán este ¾ 6-tól ¾ 7-ig (Vilmos atya). Pénteken az esti mise után 7-ig.
  2. Hétfőn (aug. 20-án), Szent István ünnepén templomunkban csak de. 10-kor lesz szentmise. (Cinkotán ½ 9-kor). Délután 5-kor kezdődik a Szent István Bazilikánál az ünnepi szentmise majd a Szent Jobb körmenet. Plakát a faliújságon.
  3. Szombaton (aug. 25-én) lesz az Egy Úton rendezvény keretében a 13. gyalogos zarándoklat Máriabesnyőre, az édesanyákért felajánlva. Indulás a Rákosszentmihályi Templomtól 7 órakor. Csatlakozni lehet az Árpádföldi templomnál 8-kor, majd a Csömöri templomtól ¼ 10-kor. Plakát a faliújságon.
  4. Ugyancsak szombaton (aug. 25.) van Kalazanti Szent József ünnepe, akihez templomunk több szálon kötődik. Templomunkban hosszú időn át az ő ünnepén tartották a templombúcsút, és 1955-től kilenc éven át Kalazanti szobra állt a főoltáron is. Így méltán lett mellékoltára, és lett Cserkészcsapatunk névadója. A szombat esti misét cserkészcsapatunkért ajánljuk fel.
  5. Megjelent az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye negyedévenként megjelenő ingyenes lapjának nyári száma, amelyből a kórus alatti asztalkáról vehetünk.
Hirdetések – 2018.08.19