Hirdetések 2018. január 28-án

  1. Ma (vasárnap) délután 4 órakor lesz az Ökumenikus Imahét kerületi záró istentisztelete a Cinkotai evangélikus templomban, amelyen dr. Tomka Ferenc atya lesz az igehirdető. Köszönjük az imádságos együttlétét mindazoknak, akik eljöttek az istentiszteletekre, és ezzel Urunk Jézus egység iránti vágyát szolgálták. Köszönjük a pénteki agapét előkészítőknek is a szolgálatát. Bíró Botond mátyásföldi református lelkésznek a templomunkban mondott pénteki igahirdetését meg lehet hallgatni a honlapon.
  2. Ma délután ½ 5-kor ministráns gyűlés lesz.
  3. Hétfőn ½ 10-től Nyugdíjas Klub lesz a Közösségi Házban.
  4. Febr. 2-án, pénteken elsőpéntek és egyben Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe. A hagyományos gyertyaszentelést és a templomon belüli körmenetet az esti szentmisében tartjuk.
  5. Szombat reggel ½ 8-ra hívjuk a segítőkész testvéreket a karácsonyfák lebontására.
  6. Szombatra felnőtt lelkinapot szervez a házas közösség a Közösségi Házban reggel ½ 9-től déli 1 óráig, amit egy házaspár, Csillag Péter állandó diakónus és felesége tart. Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe kapcsán a téma: Krisztus megjelenése a világban. Részletek a faliújságon és a honlapon. Tervezett részvétel esetén kérjük, iratkozzatok fel a kórus alatt kitett lapon vagy az alábbi linken: https://goo.gl/forms/SWGVOpXoDzwHGk643
  7. Szombaton este és a vasárnapi szentmiséken Szent Balázs püspök, vértanú ünnepe kapcsán balázsáldást adunk.
  8. Két hét múlva, február 10-én szombaton Gyerekfarsang lesz délután 4-től 7-ig a Közösségi Házban.
  9. Ismét indítunk Alpha kurzust február 19-én. Ha van a környezetedben, aki nem hívő vagy nem gyakorolja a vallását, de érdekelheti őt keresztény hitünk bemutatása egy 12 előadásból álló kurzuson, vacsorával és beszélgetésekkel, hívd el és vigyél a kórus alatti szórólapból. A honlapunkon bővebben olvashattok róla.
  10. Az Eucharisztikus Kongresszusra készület jegyében a PPKE Hittudományi Kara előadássorozatot hirdet az Eucharisztia teológiájáról, amire hívják az érdeklődőket. Plakát a faliújságon.
Hirdetések – 2018. január 28.