Hirdetések 2019. február 17-én

  1. Szombaton – február 23-án – 19 órától várunk mindenkit a Felnőtt farsangra a Közösségi Házba. Régmúlt bálok táncaival készülünk : reneszánsz tánc, polka, walz, angol, francia táncok, quadrille. A Vicces Fiúk előadása, játékok, humoros jelenet vár minden farsangozóra. A gyermekeket is el lehet hozni, de külön gyerekprogram nincsen. Egy tálca szendvicset vagy finomságot és italt kérünk hozni. A farsangra be lehet öltözni maskarába, de ez persze nem kötelező.
  2. Jövő vasárnap a katolikus iskolák részére lesz országos gyűjtés.
  3. Jövő hétfőn – február 25-én – este indul az új Alpha! 12 egymást követő hétfő este 19-21.30 óra között, mindig egy közös vacsorával kezdve. Az Alpha elsősorban azoknak szól, akik kevésbé vagy egyáltalában nem részesültek vallásos nevelésben, de nyitottak a kereszténység tanítását megismerni. Azokat is szeretettel hívjuk, akik vallásgyakorlók ugyan, de keresztény hitükben szeretnének megerősödni.  Jelentkezés Márton atyánál, Szabó Szilárdné Jutkánál vagy Szakács Katalinnál. Szórólapok a kórus alatt.
  4. A Csíksomlyói pápalátogatásra zarándoklatot szervez közösségünkből Pácz Tamás 2019. május 30.- június 2. közötti napokra. Jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet 15.000 Ft előleg befizetésével. Jelentkezési határidő: 2019. márc. 1. Infó: Mobil: 06203766050, tamaspacz@freemail.hu. A zarándoklat teljes költsége: 33.000 Ft (tartalmazza az utazás, szállás és a félpanziós ellátás költségeit).
  5. Két hét múlva, márc. 2-án Gyerekfarsang lesz a Közösségi Házban du. 4-től 7-ig. Színes programokkal várjuk a gyermekes családokat. Kérjük, hogy hozzanak süteményt, szendvicset vagy gyümölcsöt. Ismét adománygyűjtést szervezünk rászoruló gyermekek számára, ezért ha fel tudnak ajánlani jó állapotban lévő, tiszta, hiánytalan játékot, akkor azt köszönettel fogadjuk.
  6. Orgonánk megáldásának 110. évfordulója március 14. Ebből az alkalomból hívtuk meg Bednarik Anasztázia orgonaművészt, aki március 3-án, vasárnap este 7-től orgonahangversenyt ad templomunkban.
  7. A héten a gyóntatás rendje: szerdán este 6-tól 7-ig, pénteken este a mise után fél 8-ig.
Hirdetések – 2019.02.17