Hirdetések 2019. március 24-én

  1. Ma vasárnap délelőtt méz-, szörp-, pirospaprika-, varrott textília- és marcipánvásár lesz a Közösségi Házban.
  2. Ugyancsak ma az esti szentmisén a Thököly úti Domonkos templom egykori gitáros ifjúsági énekkara adja a zenei szolgálatot.
  3. Hétfőn Nyugdíjas Klubba várjuk a nyugdíjasokat fél 10-re a Közösségi Házba.
  4. Ugyancsak hétfőn lesz Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnepe (Urunk születésének hírüladása; márc. 25.), ezért este 6 órakor ünnepi szentmisét tartunk.
  5. Az e heti pénteki keresztút 17 órakor kezdődik, amelyet a Szt. Cecília kórus vezet. Werner Alajos: Keresztút az Oltáriszentség előtt. A keresztutat 1951-ben írta a neves egyházzenész, aki szombathelyi 100 fős fiúkórusával látta el az 1938-as Bp.-i Eucharisztikus Világkongresszus zenei szolgálatát.
  6. Jövő vasárnap este 6-kor cserkészcsapatunk csapatmiséje lesz. Különösen hívjuk erre a cserkészeket.
  7. Örömmel és szeretettel hívunk Benneteket a Mátyásföldi Plébánia V. Családos Táborába! A tábor helyszíne: Zalakaros, Fortuna Hotel. A tábor időpontja: 2019. július 3-7. (szerda-vasárnap). Itt találjátok a részleteket és a jelentkezési lapot is: https://matyasfoldi-plebania.hu/csalados-tabor/meghivo-v-plebaniai-csalados-taborba/ Nagyon szép a hely, a szállás is szuper, a programok is azok lesznek, a társaság még inkább, közösségileg meg rengeteget ad, nem érdemes kihagyni! Hívjuk a családokat és mindnyájatokat, akik szeretnétek együtt tölteni jó hangulatú, közösségi programokkal teli nappalokat, és lelki feltöltődéssel járó aktív estéket. A tábor programjait elsősorban gyermekes családokra tervezzük, de várjuk az egyedülállók és idősebbek jelentkezését is, akik a tábor ezen jellegét jó szívvel el tudják fogadni. Jelentkezni a plébániánk honlapján lehet 2019. április 30-ig.
  8. A katolikus hetilapok (Új Ember, Keresztény Élet) és folyóiratok (Adoremus, Képmás) II. negyedévi előfizetését, ill. esetleges lemondását várjuk a sekrestyében.
  9. A héten a gyóntatás rendje: szerdán este 6-tól 7-ig, pénteken este a mise után fél 8-ig.
Hirdetések – 2019.03.24