Hirdetések 2019. március 31-én

1.     Ma vasárnap este 6-kor cserkészcsapatunk csapatmiséje lesz. Különösen hívjuk erre a cserkészeket.

2.     Az e heti pénteki keresztút 17:15 órakor kezdődik, amely után elsőpénteki szentmise és szentségimádás lesz fél 8-ig.

3.     Jövő vasárnap, április 7-én lesz a fél 9-es és a 10-es misék után a betegek szent kenetének kiszolgáltatása az arra felkészült idős és beteg testvéreink részére. Aki tud ismeretségében, szomszédságában ilyen idős emberről, értesítse, hogy a hozzátartozók el tudják őt hozni, vagy maguk is felajánlhatják ezen a vasárnapon, hogy őt elhozzák, ha a hozzátartozók erre nem készek. Egy szép és igaz nagyböjti szeretet-cselekedet lehet ez az idősek felé.

4.     Hívunk Benneteket a Mátyásföldi Plébánia V. Családos Táborába! A tábor helyszíne: Zalakaros, Fortuna Hotel. A tábor időpontja: 2019. július 3-7. (szerda-vasárnap). Itt találjátok a részleteket és a jelentkezési lapot is: https://matyasfoldi-plebania.hu/csalados-tabor/meghivo-v-plebaniai-csalados-taborba/ A tábor programjait elsősorban gyermekes családokra tervezzük, de várjuk az egyedülállók és idősebbek jelentkezését is, akik a tábor ezen jellegét jó szívvel el tudják fogadni. Jelentkezni a plébániánk honlapján lehet 2019. április 30-ig.

5.     A katolikus hetilapok (Új Ember, Keresztény Élet) és folyóiratok (Adoremus, Képmás) II. negyedévi előfizetését, ill. esetleges lemondását várjuk a sekrestyében.

6.     A héten a gyóntatás rendje: szerdán este 6-tól 7-ig, pénteken este a mise után fél 8-ig.

Hirdetések – 2019.03.31