Hirdetések 2019. május 12-én

  1. A Szűz Máriát köszöntő Lorettói litániák május hónapban hétköznap a reggeli misék után kezdődnek, az esti miséknél pedig előtte 20 perccel (17.40-kor).
  2. Héten a gyóntatás rendje: Szerdán este 6-tól 7-ig. Pénteken az esti mise után ½ 8-ig.
  3. Szombaton (máj. 18.) Nagymarosi Ifjúsági Találkozó.
  4. Jövő vasárnap a ½ 9-es misét a gyermeket váró édesanyákért ajánljuk fel, és a misében megáldjuk a jelenlévő várandós kismamákat.
  5. Két hét múlva (máj. 24-26.) Pünkösdre készítő triduumot tartunk. A péntek-szombat-vasárnap esti miséket és a lelkigyakorlatos beszédeket Vaslabán Csaba atya tartja.
  6. A hétvégi tervezés miatt előre hirdetjük, hogy a Plébániai Napot egyházközségünkben Június 9-én, Pünkösd vasárnapján fogjuk tartani, sokféle színes programmal és közös ebéddel, amire mindenkit szeretettel várunk!
  7. 2019. őszére tervezzük a következő bérmálást. A fiatalok készülő csoportja mellett ismét megszólítjuk azokat a felnőtteket, akik templomunkba járó vallásgyakorló, szentségekhez járuló híveink, de fiatal korukban elmaradt a bérmálás. Bátorítjuk őket a szentség fölvételére. Márton atyának jelezzék ebbéli szándékukat.
  8. Szent István Könyvhét a Ferenciek terén (május 13-18.). Plakát a faliújságon. A Szent István Könyvklub katalógusa a templom előteréből vihető.
  9. Az adóbevallásoknál a Magyar Katolikus Egyház (technikai száma: 0011) és a Mátyásföldi Római Katolikus Közösségi Házért Alapítvány (adószáma: 18172856-1-42) támogatását kérjük az 1+1 % felajánlásával. Az elektronikusan beadott bevallás esetében az adóbevallás tervezetének elfogadása önmagában még nem jelenti az 1 % nyilatkozat megtételét. Mindazok, akiknek bármely ok miatt (pl. családi adókedvezmény) nincs fizetendő adójuk, szintén rendelkezzenek az egyház számára az 1 %-ról, mert a költségvetési támogatások szétosztásakor a nyilatkozatot tevők létszámát veszik figyelembe.
Hirdetések – 2019.05.12