Hirdetések 2019. május 19-én

  1. Ma a ½ 9-es misét a gyermeket váró édesanyákért ajánljuk fel, és a misében megáldjuk a jelenlévő várandós kismamákat.
  2. Hétfőn Nyugdíjas Klub lesz.
  3. A héten Pünkösdre készítő triduumot tartunk. Péntek-szombat-vasárnap este (máj. 24-26.) a 6 órai miséket és a lelkigyakorlatos beszédeket Vaslabán Csaba atya tartja, aki 16 évig Balatonkeresztúri plébános volt, jelenleg doktori tanulmányait végzi. A szentmisék alatt gyóntatás lesz.
  4. Jövő vasárnap du. lesz a 3. osztályos hittanosaink első szent gyónása.
  5. A májusi litániák hétköznap a reggeli misék után kezdődnek, az esti miséknél pedig előtte 20 perccel.
  6. Héten a gyóntatás rendje: Szerdán este 6-tól 7-ig és a triduum alatt.
  7. 2019. őszére tervezzük a következő bérmálást. A fiatalok készülő csoportja mellett hívjuk azokat a felnőtteket, akik templomunkba járó vallásgyakorló, szentségekhez járuló híveink, de fiatal korukban elmaradt a bérmálás. Bátorítjuk őket a szentség fölvételére. Márton atyának jelezzék ebbéli szándékukat.
  8. Az adóbevallásoknál a Magyar Katolikus Egyház (technikai száma: 0011) és a Mátyásföldi Római Katolikus Közösségi Házért Alapítvány (adószáma: 18172856-1-42) támogatását kérjük az 1+1 % felajánlásával. Az elektronikusan beadott bevallás esetében az adóbevallás tervezetének elfogadása önmagában még nem jelenti az 1 % nyilatkozat megtételét. Mindazok, akiknek bármely ok miatt (pl. családi adókedvezmény) nincs fizetendő adójuk, szintén rendelkezzenek az egyház számára az 1 %-ról, mert a költségvetési támogatások szétosztásakor a nyilatkozatot tevők létszámát veszik figyelembe.
Hirdetések – 2019.05.19