Hirdetések 2019. június 16-án

1. Ma (vasárnap) 10-kor tartjuk a tanévzáró szentmisét, a Te Deum-ot, amiben az elmúlt tanév sok ajándékáért adunk hálát. A hittanosokat elsősorban erre a misére várjuk.

2. Hétfőn ½ 10-től lesz a Nyugdíjas Klub utolsó összejövetele a nyári szünet előtt.

3. Hétfőtől péntekig a hittanosok részére lesz napközis tábor a plébánián.

4. Csermely László temetése kedden ½ 2-kor a Cinkotai temetőben lesz, és érte a gyászmise aznap este 6-kor templomunkban.

5. Szombaton du. 5-től az esti miséig az Eucharisztikus Kongresszusra való készület jegyében gitáros dicsőítő szentségimádás lesz.

6. Jövő vasárnap Úrnapja. A körmenet a 10-es mise végén kezdődik. Segítőket várunk ½ 9-re az úrnapi oltárok díszítéséhez. Szokás szerint köszönettel fogadjuk a díszítésre hozott virágokat.

7. Héten gyóntatás szerdán este 6-tól 7-ig, pénteken az esti mise után ½8-ig lesz.

8. Kérjük a katolikus hetilapok és folyóiratok harmadik negyedévi megrendelését ill. esetleges lemondását a sekrestyében.

9. Idén is kérjük, hogy aki a nagycsaládosok vagy rászorulók hittantábori vagy családos tábori költségeihez hozzá tud járulni anyagilag, adományukat a kórus alatti nagy fa perselybe helyezzék. Jövő vasárnap a misék végén is gyűjtünk. Nagyobb összeget Márton atyának is lehet adni. Nagyon köszönjük a hittanosok nevében!

10. Két hét múlva, június 30-án 10 órakor tartja Márton atya a plébániai ezüstmiséjét (szentelés 25. évfordulója), amire szeretettel
hívja az egyházközség tagjait.

Hirdetések 2019.06.16