Hirdetések 2019. augusztus 25-én

  1. A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége XVI. Kerületi csoportjának rendezésében szeptember 2-án hétfőn este 6-tól ½ 8-ig a sashalmi Meszlényi Zoltán Közösségi Házban Ewa Gamon szalézi nővér tart előadást „Légy vidám és tedd a jót!” címmel. Plakát a faliújságon.
  2. Sokan ismerték és szerették a Csömöri úti Fájdalmas Szűzanya kápolnában szolgáló Bogisich Ferenc atyát, aki templomunkban is több alkalommal misézett. Augusztus 15-én hajnalban az Úr hazahívta 85 éves korában. Temetése szeptember 5-én 10 órakor lesz a Fiumei úti sírkertben. Lelki üdvéért az engesztelő szentmise aznap 12 órakor lesz a belvárosi Szent Anna templomban (1052 Budapest, Szervita tér 6.) Életéről bővebben ezen a linken olvashatunk:

http://www.gyorujvarosiplebania.eoldal.hu/cikkek/esemenyek-elet-a-templomban–uj/elhunyt-bogisich-ferenc-atya.html?fbclid=IwAR0O92eKHVmOZid66rVhsGjwR2jNY8re2DFex6KdLo3tzItNRpEROauJ1Us

  1. A hittanos tanévnyitó szentmisét (Veni Sancte) szeptember 8-án, vasárnap tartjuk az esti 6 órai mise keretében. A plébániai hittanok a szept. 9-i héten kezdődnek.
  2. A héten a gyóntatás rendje: szerdán az este 6-tól 7-ig; pénteken az esti szentmise után ½ 8-ig lesz gyóntatás.
  3. Megérkezett a Főegyházmegye ingyenes újságjának nyári száma. A templomból vigyetek!
Hirdetések – 2019.08.25