Hirdetések 2019. október 20-án

  1. Ma a Missziók vasárnapja van . A templomi gyűjtést a missziók javára küldjük.
  2. Szintén ma vasárnap az esti misén lesz a ministránsavatás. 25 ministránsunk teljesítette a készületet és lesz felavatva három fokozatra (Miniszter, Akolitus, Cermonár). A mise előtt ½ 5-től ministránspróbát tartunk.
  3. Hétfőn ½ 10-től Nyugdíjas Klub lesz a Közösségi Házban.
  4. Szerdára, október 23-ra kirándulást hirdetünk a Budai-hegyekbe (8 km), amire mindenkit szeretettel hívunk. A kirándulást a családos közösség szervezi, részletek a faliújságon.
  5. Szombaton lesz az Országos Katolikus Karizmatikus Találkozó a Jégcsarnokban. Plakát a hirdetőtáblán.
  6. Óraátállítás lesz szombatról vasárnapra éjjel – egy órával visszaállítjuk óráinkat.
  7. Két hét múlva (nov. 1-3.) felsős minitáborba megyünk. Még lehet rá jelentkezni.
  8. A héten a gyóntatás rendje: szerdán este 6-tól 7-ig; pénteken a mise után ½ 8-ig.
  9. Októberben közösen imádkozzuk a Rózsafüzért. Kedden és csütörtökön a reggeli misék után; szerdán, pénteken és szombaton az esti misék előtt, fél 6-kor kezdjük.
  10. Erőteljesen megindult a lombhullás. Ez ilyenkor folyamatos munkát jelent a templom körül a hatalmas platánfák miatt a templomkertben és a templomkerítésen kívül az utcafronton. Aki a lombgyűjtésbe be tud segíteni, akármikor – akár egy órácskára is -, szólás nélkül nekiláthat. A sekrestye mellett szokott kitéve lenni egy lombseprű, de hozni is lehet. A lombot két helyre lehet tenni: Ömlesztve a Prodám utcában a kerítésen kívül a nagy platánfák közötti mélyedésekbe (innen így is elviszi az önkormányzat), vagy bármilyen zsákokba téve, és ezeket a kerítésen kívül elhelyezve (120 l-es fekete szemeteszsákokat kiteszünk a lombseprű mellé, de hozni is lehet). Nagyon köszönünk minden önkéntes segítséget!

 

Hirdetések – 2019.10.20