Hirdetések 2019. november 17-én

       A nagyböjti plébániai felnőtt lelkigyakorlat részletei és jelentkezési lapja csatolva!

  1. A mai vasárnapi miséken lesz a Szent Erzsébet-kenyerek megáldása és szétosztása. Az országos Karitász-gyűjtés is ezen a napon van. A szentmisék adományait erre a célra küldjük be.
  2. Megérkezett templomunkba a „Meg nem született gyermek” vándor-szobra (Martin Hudacek alkotása), amely szerte a világon segít a nőknek és a családoknak a múlt sebeinek feldolgozásában. Nov. 24-ig marad nálunk. Meghívás ez egyházközségünk számára, hogy megerősítsük hitünket az emberi élet feltétlen tiszteletében. És imádságban kérjük Isten gyógyító kegyelmét mindazokra, akik az élet sebzettségét hordozzák. Infó a szoborról: https://szoborazeletert.wordpress.com/
  3. Hétfőn ½ 10-től Nyugdíjas Klub a Közösségi Házban.
  4. November 22-én, Szent Cecília ünnepén a kórusért lesz a szentmise. Várjuk régi tagjainkat, a hozzátartozókat.
  5. Szombaton du. 5-től 6-ig gitáros dicsőítő szentségimádás lesz a NEK-re (https://www.iec2020.hu/hu) való felkészülés jegyében. A NEK honlapján lehet csatlakozni a Mátyásföldi helyszínhez.
  6. Jövő vasárnap Krisztus Király ünnepével véget ér az egyházi liturgikus év. Ezen a vasárnapon a 10-es misén a Szt. Cecília kórus szolgál.
  7. A héten a gyóntatás rendje: szerdán este 6-tól 7-ig; pénteken a mise után ½ 8-ig.
  8. Plébániai felnőtt lelkigyakorlatot szervezünk nagyböjtre (2020. márc. 13-15.) Mátraverebély-Szentkúton. Zatykó László OFM ferences atya vezeti. Részletek a faliújságon. A jelentkezési lap és 5.000 Ft előleg befizetésével lehet jelentkezni Szabó Évánál.
Hirdetések – 2019.11.17