Hirdetések 2019. december 8-án

 1. Ma vasárnap a ½ 9-es szentmise végén jön a Mikulás a templomba.
 2. Adventben hajnali roráte miséket tartunk keddtől péntekig 6 órakor. Kedden gregorián, szerdán és csütörtökön népénekes, pénteken gitáros ének kísérettel. Kedden és csütörtökön a reggeli fél 8-as misék elmaradnak, de szerdán és pénteken az esti misék meg lesznek tartva. Hétfőn Cinkotán van reggel 6-kor roráte. A roráték 6:40-kor érnek véget, de mindenki addig maradjon, amíg indulnia kell iskolába, munkahelyre. A ministránsokat külön is bátorítjuk a rorátékon való ministrálásra.
 3. A vasárnappal való egybeesés miatt hétfőn tartjuk a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatásának főünnepét. Este 6-kor lesz ünnepi szentmise.
 4. A héten a hónap 2. csütörtökén este 7-től 8-ig gitáros dicsőítő szentségimádás lesz.
 5. Szombaton reggel 9-től délig karácsony előtti nagytakarítás lesz a templomban. Csak a magasabb régióban lévő részeket takarítjuk valamint az eldugottabb helyeket, mivel másnap, vasárnap délután ½ 2-től lesz a fenyők állítása a templomban. Mindkét eseményre várjuk az önkéntes segítőket.
 6. Jövő vasárnap a ½ 9-es misén a Szent József Schola, a 10-es misén a Szent Cecília kórus énekel.
 7. Szintén jövő vasárnap az esti mise után 7-től zenés adventi irodalmi teaházba várjuk az érdeklődőket a Közösségi Házba, amit a Mirákulum Amatőr Színkör ad elő. Az időtartama fél óra lesz.
 8. A rászoruló családok részére Karácsonyra gyűjtött pénzbeli adományokat a sekrestyében lehet leadni vagy Márton atyának december 16-ig.
 9. Ezúton köszönjük a Közösségi Házunk Alapítványa számára adott támogatásokat, amelyeket a táborozások, rendezvények és házunk fönntartására fordítunk.
 10. Még lehet vásárolni a sekrestyében Katolikus Kalendáriumot és az egylapos és forgathatós falinaptárat.
 11. A jövő évi katolikus hetilapok és folyóiratok megrendelését és esetleges lemondását várjuk a sekrestyében.
 12. Karitászunk támogatására díszgyertyákat is lehet vásárolni minimum 300 Ft összegért.
 13. A héten a gyóntatás rendje: szerdán este 6-tól 7-ig; pénteken ½ 8-ig.
Hirdetések -2019.12.08