Hirdetések 2019. december 22-én

Kívánok minden kedves Testvérünknek és Családjának áldott Karácsonyi Ünnepeket, Urunk Jézus születésének békességét!

  1. Templomunkban befejeződtek az adventi hajnali roráte misék, Cinkotán viszont hétfőn még lesz roráte mise 6-kor.
  2. 2. A karácsonyi szentgyónás végzésére több gyónási időpontot kínálunk: vasárnap 8-10 és 11-12 óra között; hétfőn (23-án) du. 5-6 között.
  3. A Karácsonyi ünnepek miserendjét kitettük a faliújságra. A karácsonyi pásztorjátékot Dec. 24-én du. 3-kor tartjuk templomunkban. A pásztorjáték végén a közel-keleti üldözött keresztények számára gyűjtünk adományt. Este 11-től karácsony éji énekes, zenés áhítat a Szt. Cecília kórussal. Templomunkat ½ 11-kor nyitjuk. A zenei áhítat után 24 órakor kezdődik az éjféli szentmise. Dec. 25-én és 26-án, Karácsony Ünnepén és másnapján vasárnapi miserendet tartunk. Egy hét múlva Szent Család vasárnapja lesz.
  4. Dec. 31-én este 8-tól idén is szervezünk szilveszteri mulatságot a Közösségi Házban, amire szeretettel hívjuk a közösségünkhöz tartozókat (felnőtteket, egyedülállókat és családokat gyermekekkel). A részvétel korhatár nélküli.
  5. A rászoruló családok részére 1.240 eFt adomány gyűlt össze, amit 25 család között osztunk ki. Hálás köszönet az adományozóknak.
  6. Aki még nem rendezte ez évben az önkéntes egyházi hozzájárulását (régebbi nevén egyházi adót), attól kérjük, hogy adományával segítse egyházközségünket. Befizetni a sekrestyében lehet, de csekket is lehet vinni a kórus alatti asztalról.
  7. Még lehet vásárolni a sekrestyében Katolikus Kalendáriumot és forgathatós falinaptárt.
  8. A jövő évi katolikus újságok megrendelését és esetleges lemondását várjuk a sekrestyében.
Hirdetések – 2019.12.22.