Hirdetések 2020. január 19-én

  1. Ma vasárnap kezdődik az Ökumenikus Imahét a Krisztus-hívők egységéért. Az imahét füzete itt olvasható: http://meot.hu/dokumentumok/2019keresztyen/oku_imahet2020.pdf
  2. Az ökumenikus imahét rendjét a faliújságra kitettük, és honlapunkon is olvasható. Templomunkban péntek este 6-kor lesz az ökumenikus istentisztelet (mise helyett), amelyen Eszes Zoltán csömöri-cinkotai baptista lelkész lesz az igehirdető. Utána szokás szerint a Közösségi Házban agapéra várjuk a jelenlévő híveket, amelyre kérünk süteményeket hozni. A kerületi záró istentisztelet a cinkotai evangélikus templomban lesz vasárnap du. 4 órakor.
  3. Jövő vasárnap (jan. 26-án) az esti 6 órakor cserkészcsapatunk csapatmiséje lesz.
  4. Február 1-jén, szombaton 19 órától lesz a Plébániai Farsang felnőtt korosztálynak. Gyermekeket is lehet hozni, de külön gyerekprogramot nem szervezünk. Jelmezeket a 70/80-as évek rockandroll és discovilágából merítsétek!
  5. Február 8-án, szombaton tartjuk a plébániai Gyermekfarsangot, 16-19 óra között, melyre szeretettel várjuk a családokat. A rendezvényt jelmezbemutatóval indítjuk, ezért kérjük, hogy valamivel előbb érkezzetek (kapunyitás ¾ 4-kor). Belépő: egy tálca sütemény, gyümölcs vagy szendvics. Idén is gyűjtünk adományokat rászorulók részére, ezért ha fel tudtok ajánlani jó állapotban lévő, tiszta, hiánytalan játékot, akkor azt köszönettel fogadjuk. Az este folyamán lesz táncház, vetélkedő, játékok, kézműves foglalkozások, élő mese és tombola!
  6. A héten a gyóntatás rendje: szerdán este mise után; pénteken a mise után ½ 8-ig.
Hirdetések – 2020.01.19