Hirdetések 2020. január 26-án

      

  1. Köszönjük az Ökumenikus Imahéten a részvételt, a pénteki házigazdai szolgálatot, a sütemények, szendvicsek elkészítését és nem utolsó sorban az igényes zenei szolgálatot.
  2. Ma vasárnap befejeződik az Ökumenikus Imahét a Krisztus-hívők egységéért.A kerületi záró istentisztelet a cinkotai evangélikus templomban lesz ma du. 4 órakor. Az imahéten elhangzott igehirdetések honlapunkon meghallgathatók.
  3. Ma az esti 6 órai mise cserkészcsapatunk csapatmiséje lesz. A prédikációt Seres Győző rákosszentmihályi baptista lelkész tartja.
  4. Hétfőn de. ½ 10-től Nyugdíjas Klubot tartunk.
  5. Csütörtöktől 6 napig plébániánkon tölti gyakorlatát Forgács Balázs V. éves papnövendék az Esztergomi Szemináriumból. Fogadjuk őt szeretettel.
  6. Szombaton 19 órától lesz a Plébániai Farsang a felnőtt korosztálynak. Gyermekeket is lehet hozni, de külön gyerekprogramot nem szervezünk. A programban lesz tánc, salsa-tánctanítás, játékok, a TRÉFiúk és a Szőkék humoros jelenetei és karaoke. Belépő: egy kis süti, szendvics és ital. Jelmezeket a 70/80-as évek rockandroll és discovilágából merítsetek!
  7. Két hét múlva, febr. 8-án, szombaton tartjuk a plébániai Gyermekfarsangot 16-19 óra között.
  8. Február 17-én indul az új Alpha plébániánkon. 12 egymást követő hétfő este (7-től ½ 10-ig) egy vacsorával és a kereszténység témáit bemutató előadás-sorozattal. Elsősorban olyanoknak szól, akik szeretnék megismerni a kereszténységet, akik kevéssé vallásosan nevelkedtek vagy attól régebben eltávolodtak. Szórólapokat a templomból vigyetek! Hívjatok bátran résztvevőket!
  9. A héten a gyóntatás rendje: szerdán este 6-7 között; pénteken a mise után ½ 8-ig.
Hirdetések – 2020.01.26