Hirdetések 2020. február 2-án

  1. Ma vasárnap Urunk bemutatásának ünnepe (Gyertyaszentelő Boldogasszony). A szentmisék elején gyertyaszentelés lesz. Aki szeretné megszenteltetni, hozzon gyertyát!
  2. Plébániánkon tölti gyakorlatát Forgács Balázs V. éves papnövendék az Esztergomi Szemináriumból. Fogadjuk őt szeretettel.
  3. A héten Elsőpéntek, az Eucharisztikus Kongresszusra felkészítő nagykilenced második első péntekje. A NEK-en túl fel lehet ajánlani saját magunk és családunk békességéért. Aki januárban nem tudta elkezdeni, most is megteheti, és akkor októberig tart. Pénteken 17 órától lesz már gyóntatás, majd mise után.
  4. Péntek délután ½ 4-től fenyőbontás a templomban. Várjuk a segítő önkénteseket!
  5. Február 8-án, szombaton tartjuk a plébániai Gyermekfarsangot, 16-19 óra között, melyre szeretettel várjuk a családokat. A rendezvényt jelmezbemutatóval indítjuk, ezért kérjük, hogy valamivel előbb érkezzetek (kapunyitás ¾ 4-kor). Belépő: egy tálca sütemény, gyümölcs vagy szendvics. Idén is gyűjtünk adományokat rászorulók részére, ezért ha fel tudtok ajánlani jó állapotban lévő, tiszta, hiánytalan játékot, akkor azt köszönettel fogadjuk. Az este folyamán lesz táncház, vetélkedő, játékok, kézműves foglalkozások, élő mese és tombola!
  6. Mivel holnap, hétfőn Szent Balázs vértanú püspök emléknapja, a jövő vasárnapi szentmisék végén Balázs-áldást adunk.
  7. Február 17-én indul az új Alpha plébániánkon. 12 egymást követő hétfő este (7-től ½ 10-ig) egy vacsorával és a kereszténység témáit bemutató előadás-sorozattal. Elsősorban olyanoknak szól, akik szeretnék megismerni a kereszténységet, akik kevéssé vallásosan nevelkedtek vagy attól régebben eltávolodtak. Szórólapokat a templomból vigyetek! Hívjatok bátran résztvevőket!
  8. Előre hirdetjük a nyári plébániai családos tábor időpontját: 2020. július 1-5. Baja.
  9. A héten a gyóntatás rendje: szerdán este 6-7 között; pénteken du. 5-től, majd a mise után ½ 8-ig.
Hirdetések – 2020.02.02