Hirdetések 2020. február 9-én

  1. Hétfőn volt Szent Balázs vértanú püspök emléknapja, a vasárnapi szentmisék végén Balázs-áldást adunk.
  2. Holnap, hétfőn Nyugdíjas Klub lesz.
  3. A héten második csütörtök. Este 7-től egy órás szentségimádást tartunk, aminek első fél órája csendes, második fél órája gitáros dicsőítő énekekkel.
  4. Jövő szombaton, február 15-én forgatnak templomunkban Bácskay Zsolt: Krisztus légy velünk! c. számához klip-részleteket. Nagy segítség lenne, ha kb. 40-en csatlakoznának a produkcióhoz 9.30 és kb. 13.00 között.
  5. Február 17-én indul az új Alpha plébániánkon. 12 egymást követő hétfő este (7-től ½ 10-ig) egy vacsorával és a kereszténység témáit bemutató előadás-sorozattal. Elsősorban olyanoknak szól, akik szeretnék megismerni a kereszténységet, akik kevéssé vallásosan nevelkedtek vagy attól régebben eltávolodtak. Szórólapokat a templomból vigyetek! Hívjatok bátran résztvevőket!
  6. Két hét múlva (febr. 23.) vasárnap a 10 órai szentmisét teljes egészében latin nyelven mutatjuk be (az olvasmányok és a szentbeszéd kivételével), készülve a NEK latin nyelvű szentmiséire.
  7. A plébániai felnőtt lelkigyakorlat nagyböjtben lesz március 13-15. között Mátraverebély-Szentkúton. Még lehet jelentkezni, de már csak 6 ágyas szobákban van hely.
  8. Előre hirdetjük a nyári plébániai családos tábor időpontját, hogy tudják tervezni a családok a nyári szünidőt: 2020. július 1-5., Baja.
  9. A héten a gyóntatás rendje: szerdán este 6-7 között; pénteken a mise után ½ 8-ig
Hirdetések – 2020.02.09