Hirdetések 2021. május 16-án

 1. A mai vasárnapon a ½ 9 órai misét közvetítjük a YT-on.
 2. A Püspöki Kar rendelkezése értelmében a mai vasárnaptól visszaáll a vasárnapi szentmisén való részvétel kötelezettsége.
 3. Bíboros úr rendelkezése szerint újra lehet a plébániákon jelenléti hitoktatást és közösségi alkalmakat tartani. A Közösségi Házban működő csoportok vezetői a továbbiakról majd értesítik a csoporttagokat. A cserkész-összejövetelek terén az iránymutatást a Szövetség és a cserkészparancsnok adja ki. A Közösségi Házban is tartsuk meg a járványügyi előírásokat!
 4. A mai vasárnapon 8 órától 12-ig méz, szörp, lekvár, fűszerpaprika, sütemények, sajt és varrott holmik vására lesz a Közösségi Háznál.
 5. Ma du. lesz 32 hittanosuk első szentgyónása! Imádkozzunk értük.
 6. Csütörtök este 7-kor még online módon Felnőtt Katekézis.
 7. Szombaton, május 22-én Márton atya ismét kirándulásra hívja a felnőtt korosztályt. Táv kb. 14 km. Indulás 8-kor a plébániától autókkal. Részletek később.
 8. Jövő vasárnap Pünkösd ünnepe. A ½ 9-es misén az énekkar szolgál. Készüljünk lélekben, imádságos várakozással a Szentlélek kiáradásra!
 9. A május 28-30-i plébániai felnőtt lelkigyakorlatra még elfogadunk jelentkezéseket. Részletek a faliújságon! Jelentkezési lap a kórus alatt található. Részvétel csak védettségi igazolvánnyal lehetséges!
 10. Május hónapban a reggeli misék után imádkozzuk a lorettói litániát, az esti misék előtt pedig 17.40-kor kezdjük.
 11. Gyóntatás: Szerdán 18 órától; pénteken az esti mise után, a szentségimádás alatt ½ 8-ig.
Hirdetések – 2021.05.16