Hirdetések 2023. december 31-én

  1. Ma Szent Család vasárnapja van. Az esti misében évvégi hálaadást tartunk.
  2. A meghirdetett karácsonyi gyermek rajzpályázatra érkezett műveket kiállítottuk a templom falán, ott megtekinthetőek. Aki adott le rajzot, az Fiedler Éva néninél jelentkezhet a jutalomért.
  3. Hétfőn január 1-én, Újév napja, Mária Istenanyaságának főünnepe, ami parancsolt ünnep. Vasárnapi miserendet tartunk.
  4. Jan. 1-én este 7-től szeretettel várunk mindenkit egy csendes óév-búcsúztató és újévkezdő orgona-brácsa koncertre. Közreműködnek: Bartis-Gémesi Gabriella brácsaművész és Mihály Etelka orgonán. Narrátor: Zsolczer András.
  5. A héten elsőpéntek.
  6. Január 6-án, szombaton Vízkereszt főünnepe, Urunk megjelenése, ami parancsolt ünnep. Templomunkban de. 10-kor és este 6-kor tartunk vízkereszti szentmisét. Az esti misén a Szent Cecília kórus énekel, utána 7-től vízkereszti koncertet tartunk karácsonyi kórusművekkel. Mindenkit szeretettel várunk, közös éneklésre is. Plakát a faliújságon.
  7. Gyóntatás szerdán az esti mise alatt, pénteken az esti mise után.
  8. Aki még nem rendezte ez évben az önkéntes egyházi hozzájárulását (egyházi adót), a mai napon a sekrestyében még megteheti.
  9. A 412. sz. Kalazanti Szent József mátyásföldi Cserkészcsapat 35 éves jubileuma alkalmából nagyszabású bált rendez január 27-én, melyre sok szeretettel várják a Mátyásföldi egyházközség tagjait is. Jegyárak: Elővételes jegy: 5.000Ft, Családi jegy: 13.000Ft, Helyszíni jegy: 6.500Ft. A jegyek vásárolhatók a vasárnap esti 6-os misék után vagy péntekenként a közösségi házban 17.30-20.00 között, Balla Kevénél vagy Sinka Cecíliánál. További részletek a faliújságon, illetve a Facebook eseményben.
Hirdetések – 2023.12.31.