Hirdetések 2024. február 18-án

  1. A héten Hamvazószerdával megkezdődött a Húsvétra felkészítő nagyböjti idő. A mai vasárnapi szentmisék végén is lehet részesülni a hamvazás szentelményében.
  2. Nagyböjt péntekjein keresztutat járunk, ami 17.25-kor kezdődik. A jövő heti keresztutat a Szűzanyával járjuk végig. Pénteken már 5 órától gyóntatás kezdődik (a keresztút alatt is), majd a mise után ½ 8-ig. Nagyböjt péntekjein hústilalom van (14-60 év között).
  3. A nagyböjti lelki készülethez ajánljuk segítségül a ferencesek által összeállított nagyböjti naptárat.
  4. A „Váratlan élet” c. film vetítése lesz február 24-én szombaton 16 órától a plébánia épületében és utána beszélgetés a filmről. A Fiatalok az Élet Szolgálatában közösség szeretettel vár minden 16 év felettit. Plakát az előtérben megtekinthető!
  5. Jövő vasárnap a miséken a Katolikus Iskolák javára lesz gyűjtés. A 10-es szentmisén a Szt. Cecília kórus szolgál.
  6. A Mátyásföldi Plébánia 10. Családos Tábora július 3-7. között, szerdától vasárnapig lesz Sopronban. Számítunk mindenkire, aki szívesen eltöltene plébániánk családjaival néhány élményekben gazdag napot. A programokat alapvetően a gyermekes családokra igazítjuk, de szívesen látunk minden jelentkezőt. További részletek a plakáton! Jelentkezni online lehet a megadott linken április 30-ig: https://form.jotform.com/240284044017043
  7. Gyóntatás szerdán az esti mise után és pénteken 5 órától a miséig majd mise után ½ 8-ig.
  8. Kérjük, hogy aki tud, hozzon nyíló barkát Húsvétra, még elvirágzás előtt. A sekrestyében lehet leadni.
Hirdetések – 2024.02.18.