Hirdetések 2024. május 19-én

  1. Ma Pünkösd napján a Szentlélek kiáradását ünnepli az Egyház. A mai nappal befejeződik a húsvéti idő. Holnaptól liturgikus szempontból az évközi időszak következik.
  2. Pünkösdhétfőn – Ferenc pápa 2018-as rendelkezése alapján – Szűz Mária, az Egyház Anyja emléknapját tartjuk. Reggel ½ 9-kor lesz szentmise. A mise végén a Mária-litániát énekeljük.
  3. Hétfőn a Nyugdíjas Klub elmarad.
  4. Szerdán lesz Keszthelyi Rudolf olimpikon, a Corvin Mátyás Gimnázium és Szakközépiskola egykori testneveléstanárának temetése Cinkotán 10 órakor.
  5. Szombaton hittanosaink végzik el első szent gyónásukat.
  6. A tavaszi Plébániai Napot jövő vasárnap, május 26-án tartjuk. A 10-es misét Acél Zsolt SchP (piarista) szerzetespap tartja. Azt követően a közösségi házban és a plébániakertben folytatódnak a programok felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt előadással és bábszínházzal. Acél Zsolt előadásának címe: „Valami jót ki mutat immár nekünk? – Nevelői, papi töprengések az egyházi iskolák falain belül és kívül”. A közös bográcsos ebédet 13 óra körül tartjuk a kertben. A programok utána is folytatódnak kb. ½ 5-ig. Hívjuk egyházközségünk minden tagját, apraja-nagyját, minden korosztályból! Plakát és részletes program a faliújságon! Süteményeket és gyümölcsöt köszönettel fogadunk és várunk.
  7. Gyóntatás pénteken az esti mise után 19:30-ig, és vasárnap a ½ 9-es mise alatt.
Hirdetések – 2024.05.19.