Hirdetések 2024. június 16-án

  1. Ma vasárnap de. 10 órakor tartjuk a hittanos tanévet lezáró Te Deum hálaadó szentmisét, ezért a hittanosainkat és családjukat erre a misére hívjuk. Vegyünk részt rajta minél többen! A ministránsokat is erre a szentmisére hívjuk!
  2. Hétfőn Nyugdíjas Klub ½ 10-től a Közösségi Házban.
  3. Jövő vasárnap a 10-es mise végén a templom előtti Jézus Szíve szobornál rövid imádságos megemlékezést tartunk annak emlékére, hogy elődeink 80 éve, 1944. június 18-án ajánlották fel Mátyásföldet Jézus Szent Szívének.
  4. Mohos Gábor segédpüspök atya ezüstmisét tart a Sashalmi templomban június 29-én, szombaton 18 órakor. Szeretettel várják a mátyásföldi híveket is!
  5. A vakáció első hétvégéjén újra megrendezik a Dicsőítő Sziget keresztény zenei fesztivált Szigetmonostoron. Június 22-én, délután 5-től 24 órás dicsőítés kezdődik az ország különböző pontjairól érkező együttesek és kórusok szolgálatával. Vasárnap a program reggel 9-kor kezdődik. A délelőtti pódiumbeszélgetés vendége Gájer László atya, Kindelmann Győző és Prazsák László. 11-kor a templom kertjében Martos Levente Balázs püspök mutat be szentmisét. Délután könnyűzenei koncertek sora következik a Fóris családdal, az Eucharist együttessel, Borka Zsolttal és másokkal. Bővebb információ a dicsoitosziget.hu oldalon!
  6. Gyóntatás pénteken az esti mise után 19:30-ig, és vasárnap a ½ 9-es mise alatt.
Hirdetések – 2024.06.16.