Hirdetések 2023. január 29-én

1. Aki szeretne kérni lakásszentelést otthonában, jelezze Márton vagy Ottó atyának.

2. Hétfőn Nyugdíjas Klub fél 10-től fél 12-ig a Közösségi Házban.

3. Hétfőn az esti mise után folytatódik a Szentségimádás Iskolája.

4. Kedden este 7-től 8-ig online Felnőtt katekézis.

5. Csütörtökön (Febr. 2-án) Urunk bemutatása ünnepe, Gyertyaszentelő Boldogasszony. Ezen a napon a reggeli mise helyett este 6-kor tartunk ünnepi szentmisét, gyertyaszenteléssel és körmenettel. A misén a bérmálkozásra készülő ifi csoport szolgál. Az esti mise után az Örvendetes szentolvasót imádkozzuk, lezárva a karácsonyi ünnepkört. A tizedek közt népénekek és kórusművek hangzanak fel. Szeretettel hívunk mindenkit.

6. Pénteken elsőpéntek, Szent Balázs napja. Ezen a napon Balázs-áldást adunk a misében. Aki ezen a napon nem tud részt venni a szentmisén, az a vasárnapi misék végén is megkaphatja a Balázs-áldást.

7. Szombaton, febr. 4-én bontjuk a templomi fenyődíszítést. Reggel ½ 8-tól kérünk ehhez a munkához férfi segítséget. Aki tudna jönni segíteni, Márton atyának jelezze. A bontás után szükség lenne a templom takarítására is, amihez szintén kérünk segítőket.

8.  Elsőszombaton, du. 5-tól a Rózsafüzér Társulat tagjait hívjuk a templomba gyűlésre és közös imádságra.

9.  Ezen a szombaton, febr. 4-én délelőtt a ministránsokkal megyünk a Nagycirkusz előadására, a Jégkirályság előadásra. Aki még nem jelzett vissza az email-re mihamarabb tegye meg.

10.Hirdetjük, hogy a héten, szerdától vasárnapig plébániánkon teljesíti gyakorlatát Alpek Gergely IV. éves papnövendék. Fogadjuk őt szeretettel!

11. A következő katolikus újságokat elő lehet fizetni a 2023-as évre: Új Ember, Keresztény Élet, Adoremus, Képmás és a Szív újság. A megrendeléseket legalább egy negyedévre kérjük. Kérjük, hogy aki már nem akarja az eddigi megrendeléseket folytatni, az jelezze a sekrestyében.

12. Gyóntatás szerdán este 6-tól a mise alatt (Vilmos atya) és pénteken a mise után ½ 8-ig. Vasárnapokon a következő időkben a ½ 9-es mise alatt nem lesz gyóntatás, helyettesítés miatt.

Hirdetések – 2023.01.29.