Hirdetések 2023. február 5-én

1. A mai vasárnapon, a szentmisék végén Balázs-áldást adunk.

2. Ferenc pápa Martos Levente Balázs rektort az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye segédpüspökévé nevezte ki. Püspökszentelése márc. 4-én lesz a Szent István Bazilikában.

3. Hirdetjük, hogy a héten, a mai vasárnapig plébániánkon teljesíti gyakorlatát Alpek Gergely V. éves papnövendék. Fogadjuk őt szeretettel!

4. Csütörtökön este 7-től 8-ig dicsőítő gitáros szentségimádás lesz.

5. Február 11-én, szombaton gyermekfarsangot rendezünk a Közösségi Házban. A szervezők kérik, hogy fél négyre érkezzenek meg a résztvevők. Belépőként hozzatok egy tálca finomság és egy üdítőt. Lesz jelmezbemutató, kézműves, tánc, élő mese és játék minden formában. Tombolát a programokon való részvétellel lehet szerezni, rengeteg játék várja a gazdáját. A programra a felsősöket is várjuk! Este hétig tart.

6. A következő katolikus újságokat elő lehet fizetni a 2023-as évre: Új Ember, Keresztény Élet, Adoremus, Képmás és a Szív újság. A megrendeléseket legalább egy negyedévre kérjük. Kérjük, hogy aki már nem akarja az eddigi megrendeléseket folytatni, az jelezze a sekrestyében, hogy ne rendeljük meg szükségtelenül.

7. Gyóntatás szerdán este 6-tól a mise alatt (Vilmos atya) és pénteken a mise után ½ 8-ig. Vasárnapokon a következő időkben a ½ 9-es mise alatt nem lesz gyóntatás, helyettesítés miatt.

Hirdetések – 2023.02.05.