Hirdetések 2017. október 1-én

  1. Ma (okt. 1.) vasárnap évkezdő Egyházközségi Napot szervezünk. A 10 órai misét követően mindenkit hívunk, családokat, egyedülállókat, fiatalokat, középkorúakat, időseket, gyermekeket, hogy mindannyian együtt közösségben legyünk. A Közösségi Házban és a kertben gyermek- és felnőtt programok, közös bográcsos ebéd és színdarab lesz délutánig. Kérjük, hogy üdítőt és süteményeket hozzatok.
  2. Hétfőn indul az Alpha kurzus a Plébánián. Ha van a környezetedben, aki nem hívő, nem gyakorolja a vallását, keresi a helyét vagy új tagja a közösségünknek, hívd el és vigyél szórólapot a karzat alól. Az Alpha 12 hétfő este 7-től 10-ig, ahol keresztény hitünket mutatjuk be előadással és beszélgetésekkel, vacsora keretében. Várjuk azokat is, akik kapcsolódnának a Plébánia Alpha csapatához teríteni, a konyhában segíteni, vagy egy-egy alkalomra főzni. Jelentkezni a plébánián vagy Szabó Szilárdné, Jutkánál (30/900-3454)
  3. Októberben Rózsafüzért imádkozunk hétköznapokon a reggeli szentmisék után, és az esti szentmisék előtt (½ 6-tól).
  4. Pénteken kezdődik a VII. Pálos 70 zarándoklat és vasárnapig tart. Részletek a faliújságon.
  5. Szombaton lesz a Nagymarosi Ifjúsági Találkozó, amely 9-kor kezdődik. A délután 4 órakor kezdődő szentmisét Varga László kaposvári megyéspüspök mutatja be. Plakát a faliújságon.
  6. Jövő vasárnap a 10 órai misében lesz az újonnan felálló plébániai képviselőtestület eskütétele.
  7. Szintén jövő vasárnap lesz az esti misében az elsőáldozók kiválasztási ritusa.
  8. A Déli Harangszó Baráti Kör szervezésében Molnár V. József Magyar örökség díjas néplélek kutató október 2-án hétfőn 17 órakor előadást tart a Corvin Művelődési Ház Harmónia termében. Előadásának címe: Boldogasszony vigyázz Reánk!
  9. Többen még nem rendezték a katolikus újságok IV. negyedévi befizetését, új megrendelését, esetleges lemondását. (Új Ember, Keresztény élet, Adoremus, Képmás).
  10. A sekrestyében kedvezménnyel lehet teljes Bibliát (2500 Ft) és Újszövetséget (1400 Ft) vásárolni.
Hirdetések – 2017.10.01