Hirdetések 2017. október 8-án

  1. Októberben Rózsafüzért imádkozunk hétköznapokon a reggeli szentmisék után, és az esti szentmisék előtt (½ 6-tól).
  2. Ma vasárnap a 10 órai misében lesz az újonnan felálló plébániai képviselőtestület eskütétele.
  3. Ma vasárnap lesz az esti misében az elsőáldozók kiválasztási rítusa.
  4. Hétfőn ½ 10-től ½ 12-ig Nyugdíjas Klub lesz a Közösségi Házban.
  5. Templomunkban minden hónap 2. csütörtökén egy órás dicsőítést-szentségimádást tartunk gitárral kísért közös énekléssel, gondolatébresztő rövid ráhangolódással és csendes szentségimádással. Az első alkalom ezen a héten, október 12-én lesz, csütörtökön este 7-8 óra között.
  6. Pénteken, október 13-án lesz a fatimai jelenések 100. évfordulójára rendezett országos zarándoklat a soroksár-újtelepi Fatimai Szűzanya templomban (1237 Budapest, Szent László u. 149.). Az ünnepi szentmisét Erdő Péter bíboros mutatja be a püspöki kar tagjaival 11 órakor. Erre a plébániákról is hívnak zarándokcsoportokat. Mátyásföldről Márton atya is megy. Akik szeretnének menni, azoknak találkozó 8:45-kor az Örs vezér téren a Metró bejáratánál.
  7. Jövő vasárnap, okt. 15-én a 10 órai szentmisén lesz 28 hittanosunk elsőáldozása. Imádkozzunk értük!
  8. Közösségi Házunk működését, programjait adományokból támogatja a Mátyásföldi Római Katolikus Közösségi Házért Alapítvány. Köszönjük az ez évi 1% felajánlást (345 eFt) és az egyéb befizetéseket (203 eFt). A pénzügyi szabályok alapján szükséges lenne elérnünk az 1 millió forint összeget. Kérjük ezért az adományokat az eddigi módokon (banki átutalás, postai és készpénzes befizetés). Bankszámlaszámunk honlapunkon megtalálható, befizetési csekk a kórus alatti asztalkán található, készpénzes befizetés a sekrestyében lehetséges.
  9. Többen még nem rendezték a katolikus újságok IV. negyedévi befizetését.
  10. A sekrestyében kedvezménnyel lehet teljes Bibliát (2500 Ft) és Újszövetséget (1400 Ft) vásárolni.
Hirdetések – 2017.10.08