Hirdetések 2017. november 12-én

Plébániai Közösségi Házunkba állandó takarítót keresünk! Mivel gondnokunk tartós betegségéből nehezen épül, és a közösségi házat – főként péntekenként – igen sokat használják, az alkalmi takarítás nem elégséges. Olyan jelentkezését várjuk, aki minden szombat délelőtt tudja vállalni, díjazás fejében. A tapasztalat szerint a Házat kb. 3-4 óra alatt lehet kitakarítani, alapszinten. Örülnénk, ha plébániai közösségünk köreiből lenne jelentkező. Jelentkezni Márton atyánál lehet.

  1. Ma vasárnap a 10 órai misében 28 testvérünk részesül a bérmálás szentségében. Snell György püspök atya jön bérmálni. Imádkozzunk értük.
  2. Jövő vasárnap van Szent Erzsébet ünnepe. A miséken a Katolikus Karitász javára lesz gyűjtés, és Szent Erzsébet-kenyereket áldunk meg és adunk a híveknek.
  3. Szintén jövő vasárnap tartjuk a következő ministráns-gyűlést du. ½ 5-től a templomban.
  4. Egyórás szentségimádásra hívunk mindenkit templomunkba Krisztus Király főünnepének előestéjén, 2017. november 25-én, amit a 2020-as Eucharisztikus Kongresszusra készülve a NEK Titkárság országosan szervez. Az ország majd minden templomában, egy időben, együtt imádkozunk, hogy Krisztust felismerjük, és egyre jobban szeressük. Tarts velünk! Veled együtt megleszünk 20 ezren! Mit kell ehhez tenned? A honlapon: https://krisztuskiraly.iec2020.hu/#/ keresd a Mátyásföldi Plébániai helyszínt, és jelentkezz! De hamarosan egy külön levelet is küldünk erről!
  5. A Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola nyílt napja lesz leendő elsős családoknak 2017. november 16-án, csütörtök délelőtt (8.45-11.45). Plakát a faliújságon és a honlapon.
Hirdetések – 2017.11.12