Hirdetések 2017. december 31-én

1. Ma Szent Család vasárnapja van. Az esti szentmisében lesz az év végi hálaadás.

2. A közösségi házban idén is szervezünk szilveszteri mulatságot, amire szeretettel hívjuk a közösségünkhöz tartozókat (felnőtteket, egyedülállókat és családokat kisebb és nagyobb gyermekekkel). A részvétel korhatár nélküli. Kezdés 8 órakor. Batyus bálként mindenki hozzon valami harapni és inni valót. A program közös játékokból, vetélkedőből, táncból áll. Éjfélkor imát mondunk, koccintunk, majd egyik tagunk tűzijátékról is gondoskodik. Éjfél után folytatódik a tánc, társasjáték.

3. Jan. 1-én, hétfőn Újév, Szűz Mária Isten anyja főünnepe, ami parancsolt ünnep. Vasárnapi miserendet tartunk. Ez egyben a Béke világnapja is. Az esti mise után Újévi orgona koncert lesz.

4. A héten elsőpéntek. Az esti mise Vízkereszt főünnep előesti miséje.

5. Jan. 6-án, szombaton Vízkereszt napja, Urunk megjelenése főünnepe, amely parancsolt ünnep. Szentmisét reggel ½ 9-kor és este 6-kor mondunk. Ezen a napon végezzük a hagyományos vízszentelést. Az esti mise után Vízkereszti koncert lesz, amelyen közreműködik a Szt. Erzsébet és a Szt. József schola valamint a Szt. Cecília vegyeskar.

6. Katolikus újságok előfizetését (vagy új megrendelést, lemondást) kérjük rendezni a sekrestyében a 2018. I. negyedévi díj befizetésével. Egész évi befizetéseket is elfogadunk. Változtak az előfizetési árak: Új Ember ¼ év: 2.400; Keresztény Élet ¼ év: 2.280; Adoremus ¼ év: 1.740; Képmás ¼ év: 1.575 Ft.

7. Aki még nem rendezte 2017-ben az önkéntes egyházi hozzájárulását (régebbi nevén egyházi adót), az a mai napon a sekrestyében még befizetheti.

8. Kívánok az egész plébániaközösségnek áldott Új Évet, és a béke ajándékát!

Hirdetések – 2017.12.31