Hirdetések 2018. január 7-én

  1. Jan. 7-én, vasárnap Urunk megkeresztelkedésének vasárnapja van.
  2. Szerdán lesz a „Belső út” összejövetele ¾ 7-től a Közösségi Házban.
  3. Csütörtökön este 7-től 8-ig lesz a havi rendszerességű dicsőítő gitáros szentségimádási óra. Ezzel készülünk a 2020-as Budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra.
  4. Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet honlapunkra és facebook oldalunkra, és egyben megköszönni Magasházi Gábor színvonalas munkáját.
  5. Január 20-án este 7 órától Felnőtt Farsangra hívjuk a Plébánia tagjait. Gyerekek is jöhetnek, de külön program részükre nem lesz. Western stílusú, country zenés, táncos bálra invitálunk, amelyet játékok, a tréfakör előadása, jelenet előadása színesít. Egy tálca süteményt és egy kis innivalót kérünk hozni. (A gyermek farsang febr. 10-én lesz)
  6. Továbbítom közösségünk egyik tagjának a következő hirdetését és a csatolmányokat: Szeretném figyelmetekbe ajánlani az Új Város magazint, melynek magam is egyik szerkesztője vagyok. A lap a Fokoláre Mozgalom lelkiségi, családi, közéleti magazinja, jelenleg kéthavi megjelenésű. Az egyik mellékletben az újságról, a mozgalomról és az előfizetés lehetőségeiről találtok információt. A másikban pedig a tavalyi évfolyamból egy kis ízelítőt. Az előfizetési időszak jan. 15-ig tart, külön kiemelem, hogy diák előfizetésre is van lehetőség. Szeretettel: Csíkné Sisák Zita

ÚjVáros_2017_ízelítő  

Új Város_bemutatkozás_2018

Hirdetések – 2018.01.07