Hirdetések 2018. február 11-én

 Nagyböjti készület minden napra a ferencesektől

Iskolakóstolgató – Néri Katolikus Iskola

  1. Ma a ½ 9-es misén a Szt. Cecília vegyeskar, a 10-es misén a Szt. József schola énekel Alleluja búcsúztatót.
  2. Hétfőn Nyugdíjas Klub ½ 10-től a Közösségi Házban.
  3. Az újra indult plébániai Baba-Mama Klub alkalmai szerdánként vannak de. ½ 10-től 12-ig a Közösségi Házban. Várják szeretettel a kismamákat és babákat 0-3 éves kor között!
  4. Febr. 14-én, Hamvazószerdán megkezdődik a Húsvétra előkészítő nagyböjti idő. Ezen a napon szigorú böjti nap van (legfeljebb 3x étkezés egyszeri jóllakással). Az esti 6 órai mise keretében lesz a hamvazás, amiben a jövő vasárnapi szentmisék végén is lehet részesülni.
  5. A nagyböjt kezdetét megszentelő szentgyónásra a következő időpontokban állunk rendelkezésre templomunkban ezen a héten: Hamvazószerdán az esti szentmise után 8-ig, csütörtökön a reggeli szentmise után, pénteken délután 5-6-ig (a keresztút alatt) majd a mise után ½ 8-ig, szombaton az esti mise után ½ 8-ig. Személyesebb gyónásra is be lehet jelentkezni hozzám külön időpontra.
  6. Nagyböjt péntekjein keresztutat járunk, ami általában délután 17.25-kor kezdődik. Az ettől eltérő kezdési időpontot esetenként hirdetjük. Nagyböjt péntekjein hústilalom van (14 év fölött és 60 év alatt).
  7. Előre hirdetjük, hogy március 3-án szombaton plébániai lelki napot tartunk 9-től délután 4-ig, amit Dr. Tomka Ferenc atya, egyetemi tanár vezet.
  8. Szombaton, február 17-én kirándulásra hívjuk a ministránsokat. A részletekről értesítjük őket.
  9. Ismét indítunk Alpha kurzust február 19-én. Ha van a környezetedben, aki nem hívő vagy nem gyakorolja a vallását, de érdekelheti őt keresztény hitünk bemutatása egy 12 előadásból álló kurzuson, vacsorával és beszélgetésekkel, hívd el és vigyél a kórus alatti szórólapból. A honlapunkon bővebben olvashattok róla.
  10. Jövő szombaton (Febr. 17.) iskolakóstolgató családi nap lesz a Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskolában ¾ 9-től ½ 12-ig. Azt követő 4 hétfő du. 5-től előkészítő foglalkozások. Plakát a faliújságon.
Hirdetések – 2018.02.11