Hirdetések 2018. február 18-án

  1. Ismételten felmerült a jogos igény, hogy legyen templomunkban állandó és stabil idő, amikor gyóntatás van. A végleges rend még alakulóban van, de e héttől minden szerdán ¾ 6-tól ¾ 7-ig Ruszina Vilmos atya gyóntatni fog templomunkban. Személyesebb gyónásra továbbra is be lehet jelentkezni hozzám külön időpontra.
  2. Nagyböjt péntekjein keresztutat járunk, ami általában délután 17:20-kor kezdődik. Az ettől eltérő kezdési időpontot esetenként hirdetjük. Nagyböjt péntekjein hústilalom van (14 év fölött és 60 év alatt).
  3. Február 19-én este 7-től kezdődik az Alpha. Ha van a környezetedben, aki nem hívő vagy nem gyakorolja a vallását, de érdekelheti őt keresztény hitünk bemutatása egy 12 előadásból álló kurzuson, vacsorával és beszélgetésekkel, hívd el és vigyél a kórus alatti szórólapból. A honlapunkon bővebben olvashattok róla.
  4. A 2020-as Eucharisztikus Kongresszusra készület jegyében jövő vasárnap (febr. 25.) minden szentmise után levetítjük a templomban azt a 20 perces videót, amiben Dr. Fábry Kornél atya, a NEK titkára beszél az Eucharisztikus Kongresszusok történetéről és az előkészületekről. Mindenkinek ajánljuk, hogy a mise után ezt a rövid időt szánja rá.
  5. A jövő vasárnapi miséken a katolikus iskolák javára lesz gyűjtés.
  6. Két hét múlva, március 3-án szombaton plébániai lelki napot tartunk 9-től délután 4-ig, amit Dr. Tomka Ferenc atya, egyetemi tanár vezet. Kitettünk egy jelentkezési ívet, kérjük, hogy iratkozzatok fel!
  7. A kórus alá kihelyeztünk egy korsót, amiből húzni lehet egy-egy idézetet a Szentírásból vagy szentektől. Misére jövetkor vagy kimenetkor lehet ez egy Lélektől jövő indítás! A korsót ne vigyük el!
  8. Virágvasárnapra gondolva kérjük, hogy aki tud, hozzon nyíló barkaágakat a kertjéből.
Hirdetések – 2018.02.18