Hirdetések 2018.04.08-án

A Mátyásföldi Plébánia IV. Családos Tábora 2018. július 4-8. között lesz Velencén, ahogy már korábban hirdettük. Kérjük minden jelentkezőtől, hogy a Plébánia honlapján ONLINE tegye meg a jelentkezését. Azoktól is ezt kérjük újból, akik már emailben elküldték a kitöltött jelentkezési lapjukat. Jelentkezni online ITT lehet.

  1. Szombaton (ápr. 14.) a Kéktúra részeként a Csókakői Várba megyünk. Részletek Sinka Zoltántól.
  2. Vasárnap (ápr. 15.) az esti 6 órai szentmisében lesz az első gyónásra és első áldozásra készülő hittanosok bemutatása.
  3. Vasárnap (ápr. 15.) 8-tól ½ 12-ig méz-, szörp-, pirospaprika-, és virágvásár lesz a Közösségi Házban.
  4. Szeretettel hívunk a gyermek scholába 6-12 éves gyermekeket egyházzenei szolgálatra. Templomunk vegyeskara pedig a tenor-basszus szólamokba vár férfi énekeseket.
  5. Vasárnap este 6-kor régi hagyomány szerint gitáros miséket tartunk templomunkban. A gitáros csoport arra hív, hogy újabb énekesek kapcsolódjanak be a rendszeres szolgálatba. A közös készület közösséggé is formálja a résztvevőket. A vasárnap esti misék előtt 5 órától vannak a próbák a kápolnában. Szeretettel várnak erre énekeseket. A lelkesedés többet ér a kiváló hangnál!
  6. Sokan ismerték és tisztelték Kázmér Józsefet Öcsi bácsit, aki 93 évesen elhunyt. Temetési szertartása templomunkban volt pénteken (ápr. 13.) ½ 5-kor.
Hirdetések – 2018.04.08